Press "Enter" to skip to content

Biitti

Pikkujalon Bad Beat

11.9.2006 – 10.4.2019

Biitin sukutaulu, terveystiedot ja tulokset

Näyttelyistä: C.I.B, FI & EE & LV MVA, LVW-08, LVW-11, TLNW-12

Käyttötulokset: BH, JK2, HK1, PAIM-E, PAIM 1

Jalostustarkastus NE 2009 La Souterraine: Cotation 2 (Premier Choix)

Terveys: lonkat B/C, kyynärät 0/0, lanneranka kuvattaessa terve, steriloitu, anaalirauhaset poistettu, 3 hammasta poistettu, yksi hammas juurihoidettu, epäilty ”split pawpad”-tautia ja vanhuksena varpaiden nivelrikko.

Biitti oli oma kasvattimme ensimmäisestä, B-pentueestamme ja F-pentueen emä. Biitti oli avoin, vilkas ja ystävällinen erinomaisen ulkomuodon omaava narttu. Biitin kanssa harrastettiin pk-lajeista hakua ja jälkeä. Sen lisäksi Biittin kanssa harrastettiin paimennusta. Jonkun verran käytiin myös näyttelyissä koti- ja ulkomailla.

Biitti osallistui vuonna 2009 rodun viralliseen jalostustarkastukseen Nationale d’Elevageen La Souterrainessa Ranskassa. Luonteesta Biitti sai kaikista osa-alueista (luoksepäästävyys, laukausvarmuus ja puolustushalu) tuloksen 8/10 ja siten yleisarvosanan Excellent. Ulkomuodosta arvosana oli Tres Bon. Kokonaisuutena nämä tulokset riittävät arvioon Cotation 2 – Premier Choix.

Vuonna 2010 Biitti sekä luonnestestattiin että MH-kuvattiin. Luonnetestistä tuloksena oli hienot 189 p ja laukausvarma. Tulokset osa-alueittain (suluissa kerroin):

Toimintakyky (15)+2 Hyvä
Terävyys (1)+3 Kohtuullinen ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu (1)+3 Kohtuullinen, hillitty
Taisteluhalu (10)+2 Kohtuullinen
Hermorakenne (35)+1 Hieman rauhaton
Temperamentti (15)+3 Vilkas
Kovuus (8)+1 Hieman pehmeä
Luoksepäästävyys (15)+3 Hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
Laukauspelottomuus+++ Laukausvarma

Blogimerkintöjä Biitistä