Press "Enter" to skip to content

Doyle

Tomeran Doyle

6.3.2008 – 13.1.2021

Doylen sukutaulu, terveystiedot ja tulokset

Näyttelyistä: CACIB
Käyttötulokset: BH
Jalostustarkastus NE 2011 Louroux Hodement: Cotation 1 (Confirmé)
Terveys: lonkat B/B, kyynärät 0/0, VA0, LTV0, SP0 , silmät terveet , kastroitu

Doyle on Tomeran kennelin kasvatti, joka tuli meille harrastuskäyttöön ja mahdollisesti jalostukseen. Doylen laji oli PK-haku. Doylea on käytetty jalostukseen kerran eli Carnimiries-kennelin F-pentueeseen. Valitettavasti yhdellä pennulla todettiin epilepsia, joten Doylea ei käytetty jalostukseen uudelleen, vaikka mitään näyttöä Doylen osuudesta epilepsiaan ei ollut. Doyle oli varsin terve koira, mutta vanhuus toi kaikenlaista kipua ja vikaa. Kun elämässä alkoi olla enemmän huonoja kuin hyviä päiviä, teimme raskaan päätöksen ja päästimme Doylen lääkirin avustamana koirien taivaaseen.

21.9.2008 Doyle osallistui epäviralliseen C.A.N.T. paimennustaipumustestiin. Doylen osalta tuomari totesi koiran olevan kovin nuoren, ja leikkisän, ja että nuoren iän takia paimennustaipumuksesta oli vaikea sanoa mitään varmaa. Doyle kävi paimentamassa myöhemminkin ja taipumus on todettu.

18.9.2010 Doyle suoritti MH-kuvauksen

11.6.2011 Doyle osallistui rodun viralliseen jalotustarkastukseen Nationale d’Elevageen Louroux Hodementissa Ranskassa. Luonteesta Doyle sai Tres Bon (laukausvarmuus 6, puolustushalu 8 ja luoksepäästävyys 8) ja myös ulkomuodosta Tres Bon. Näin jalostusarvoksi tuli COT 1.

20.8.2011 Doyle luonnetestattiin, ja tuloksena oli hienot 140p ja laukausvarma. Tulokset osa-alueittain (suluissa kerroin):

Toimintakyky (15)-1 Pieni
Terävyys (1)+3 Kohtuullinen ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu (1)+3 Kohtuullinen, hillitty
Taisteluhalu (10)+3 Suuri
Hermorakenne (35)+1 Hieman rauhaton
Temperamentti (15)+1 Erittäin vilkas
Kovuus (8)+3 Kohtuullisen kova
Luoksepäästävyys (15)+3 Hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
Laukauspelottomuus+++ Laukausvarma

Blogimerkintöjä Doylesta