Press "Enter" to skip to content

Aptus Show 2010 Helsinki

Tänään suunnistimme Doylen kanssa Helsingin jäähalliin kansainväliseen näyttelyyn. Jännitys oli suuri kasvattini Riemun puolesta, joka odotti neljättä CACIBia saadakseen kansainvälisen näyttelyvalio C.I.E arvon.

Doyle aloitti kehän ja sai tuomarilta punaisen nauhan. Tämä ei ollut meille mikään yllätys varsinkin kun karvakin on niin huonossa kunnossa. Samassa luokassa kisasi Maria Arpan kanssa ja sai ERIN ja luokkavoiton. Uroksia oli vielä valioluokassa Sonja Bataillen kanssa ja Bataille sai myös ERIN, mutta parhaaksi urokseksi nousi Arppa.

Sitten jännitys tiivistyi kun alkoivat nartut. Ensin oli junnuluokassa tuontikoira Diamonds In Rough Narnia ja sai myös ERIn ja kun avoimesta puuttui yksi koira, olikin Riemun vuoro. Riemulle ERI ja paras narttu ja niin ollen SERT ja se puuttuva CACIB. Paras koira kisassa Arppa voitti ja Riemu oli VSP. Onnittelut Marialle ja Arpalle.

Oi tätä onnen päivää. Valtavat onnittelut ja kiitokset Sonjalle, kun olet viitsinyt Riemua kuljettaa koti- ja ulkomailla näyttelyissä ja erityishalit Riemulle (Pikkujalon Pluff), jolla nyt on siis kasassa kansainvalisen näyttelyvalioon vaadittavat neljä CACIBia kolmesta eri maasta ja tuomarilta.  Taas tuli uusi etuliite Riemun pitkään titteliluotteloon 😉

Riemu

Doylen (Tomeran Doyle) arvostelu:

3 vuotias uros, hyvä luusto. Hyvä purenta, hieman pyöreät silmät, litteä kallo, hyvät korvat. Hyvä rintakehä. Riittävät kulmaukset. Hyvät jalat, riittävän pitkä häntä. Liikkuu hyvin./EH Avo2/Tuomari Roel van Veen-Keur Alankomaat

Be First to Comment

 1. jaanakin

  Ihan huippua! Onnesta olkoon kasvattajalle ja toli myös Sonjalle! Lisäksi onnittelut Marialle ja Arpalle!

 2. Sonja

  Kiitos mukana jännittämisestä.
  Nyt se viimeinen cacib saatiin 🙂
  Riemu on ihana koira, niin luonteeltaan että ulkomuodoltaan.
  Kiitos mahtavasta koirasta!

  T.Sonja

 3. Maria ja Arppa

  Kiitos onnitteluista 🙂

  Ja PALJON ONNEA Riemun uudesta tittelistä myös kasvattajalle!

 4. Sanna ja Baro

  Paljon Onnea Riemulle ja teillekin !!! kaunis nainen 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *