Press "Enter" to skip to content

Baltic Winner 2010 ja hakuharjoituksia

Fala (Pikkujalon Flush) oli tänään ensimmäisessä ulkomaannäyttelyssä Latvian Riiassa. Hienosti meni eli Fala oli ROP pentu ja sai kunniapalkinnon.  Tuomarina oli Anatoli Zhuk Valko-Venäjältä. Onnea Päiville ja Falalle.

Me täällä kotimaassa rämmimme hakumetsällä. Syntymäkotiin palannut Rico oli myös mukana harjoituksissa ja teimme sille muutaman peräänjuoksun. Rico eteni oikein hyvin maalimiehelle asti, mutta palkkaus piti tapahtua nopeasti tai Rico lähti pois. Ottaen huomioon, että tämä oli vasta Ricon toinen hakuharjoitus, se meni oikein hyvin.

Rico on ollut nyt luonamme puolitoista viikkoa ja se on oikein mukava koira. Se on sopeutunut nopeasti ja hyvin koiralaumaamme ja talomme “säännöt” selvisivät sille nopeasti. Ricolla on miellyttämisen halua, se leikkii mielellään ihmisen kanssa ja se on hyvin avoin ja ystävällinen. Ricolle etsitään nyt luotettavaa ja mielellään koiraharrastuksista kiinnostunutta kotia.

Pikkujalon Freeroll "Rico"

Be First to Comment

 1. jaanakin

  Onnesta olkoon Päiville ja kasvattaja-Annelle Falan ulkomaandebyytistä!!!

 2. Päivi Malmivuori

  Kiitos kiitos! Tuo tuomari oli tosi kiva, kun neuvoi meitäkin sellaisissa asioissa, mitä en edes itse huomannut tehneeni. 😉 Fala käyttäytyi kehässä kuten odotinkin: nätisti ja edukseen! 🙂

 3. Sonja

  Onnea Falalle ja omistajille! 🙂

 4. Petti

  Onnea paljon suloisen Falan menestyksestä ja onpa todella linjakas komea poika tuo Ricokin!

 5. Sonja

  Hieno poika Ricosta tulossa! 🙂
  Tosi onnistunut kuva.

 6. Tässä vaiheessa pennut muuttuvat ihan älyttömän nopeasti.

  Rico on täällä ollessa juossut vapaana tosi paljon ja tuntuu että se on saanut varsinkin lihaksia hyvin. Siitä on tullut ihan aikuisen koiran näköinen parissa viikossa.

 7. jaanakin

  Tuoltahan se Rico sitten aikuisenakin näyttää, tosin muhistuu, mutta mittasuhteet on nähtävissä jo nyt. Hieno pöykkiksen alku ja vielä niin mukavakin!
  Hoppas R:lle löytyy hyvä ja harrastava koti, sillä toimintaa se tarvitsee!

 8. Onpa ne jo isoja 🙂

  Onnittelut täältäkin tädin kodista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *