Press "Enter" to skip to content

Biitille Hyvinkäältä kolmas SERT

Tänään oli Hyvinkäällä ryhmänäyttely, jonne olimme ilmoittaneet Biitin ja Doylen. Tuomarina beusseilla näyttelyssä oli Fiszdon Katarzyna Puolasta.

Ensin oli kehässä Doyle avoimessa luokassa kahden muun uroksen kanssa. Kaikkiaan uroksia oli viisi. Doyle sai keltaisen nauhan (arvosana hyvä). Tuomari ei siis erityisesti pitänyt Doylesta.

Tomeran Doyle AVO H
Arvostelu:“Maskuliininen koira. Voisi olla parempi ilme. Hyvä ylälinja. Hartia ja olkalinja liian pystyt, joten liike ei ole vetävä”.

Nartuissa oli vain kaksi narttua, joista toinen oli junnuissa. Tuomari piti kovasti meidän Biitistä ja tuloksena Biitille ROP ja SERT.

Pikkujalon Bad Beat KÄY ERI1 SA PN1 ROP SERT
Arvostelu:“Erittäin kaunis narttumainen pää. Oikeat vartalon mittasuhteet. Hyvä hartia ja olkavarsi. Samansuuntaiset etujalat, takajalat hieman ulkokierteiset. Liikkuu hyvin vetävästi”.

Biitille tuli nyt kolmas SERT Suomesta, joten Biitin ei tarvitse enää käydä näyttelyissä ainakaan kotimaassa jos ei nyt jossain vaiheessa vielä jostain yritetä CACIBia. Kaksihan niitäkin jo on, mutta molemmat ovat Latviasta. Nyt keskitytään saamaan avoimen luokan käyttötulos muotovalion arvon saamiseksi.

Näyttelyssä oli mukavasti tuttuja ja oli kiva taas nähdä teitä. VSP oli tänään Eijan ja Raunon Reiska. Onnea komealle Reiskalle.

Doyle arvosteltavana

Biitin vetävä askel

ROP Pikkujalon Bad Beat ja VSP Ylhäis Caradog

Be First to Comment

  1. jaanakin

    Jee je jee. Onnea molemmille sijoituneille!

  2. Petti

    Onnea Biitille menestyksestä!

  3. Titta & Noita

    Onnittelut Biitin sertitilin täyttymisestä ja kovasti tsemppiä käyttötuloksen metsästykseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *