Press "Enter" to skip to content

Biitin kanssa jälkikokeessa

Käytiin Lahdessa iltakokeessa ja Biitti osallistui avoimen luokan jälkikokeeseen.

Koe alkoi tottiksella ja virheitä tuli roppakaupalla. Kaikki jättävät liikkeet Biitti meni maahan ja liikkeestä maahan menossa ja seisomisessa ennakoi reilusti. Sen lisäksi myös luoksetulossa tuli suoraan sivulle, joka on täysin uusi juttu. Jotain muutakin haparointia löytyi, mutta saattiin kuitenkin kasaan 72 pistettä eli vielä kiinni tuloksessa.

Seuraavana oli vuorossa esineruutu, joka on Biitin bravuuri. Tällä kerralla ei löytynyt yhtään esinettä :(. Koira kyllä työskenteli hyvin, lähti ihan innokkaasti joka lähetyksellä ja irtosi ihan ruudun takarajalle ja ilmeisesti meni aika läheltä kaikkia kolmea esinettä, mutta ei vaan löytänyt. Ainoa ero harjoituksiin oli, että nyt satoi aika reilusti ja sitä ei ole harjoiteltu. Ehkä sade huuhtoi esineistä hajua.

Jäljelle lähtiessä olin jo aika varma, että ei tästä enää tulosta tule, koska se olisi vaatinut ihan nappisuorituksen. Biitti lähti janalta ensin hieman vinoon, josta takaisinkutsu janalle. Toisella yrittämällä Biitti lähti takajäljelle (uusi juttu) ja vasta kolmannella päästiin matkaan. Biitti teki alussa omituisen lenkin, eli palasi lähes takaisin janalle. Mietin, että lopetanko tähän, mutta sitten päätin, että yritetään nyt vielä ja palasin kohtaan, jossa tiesin jäljen varmasti kulkeneen. Tällä kerralla Biitti lähti hyvin ja keskittyneesti seuraamaan jälkeä. Biitti löysi 4 keppiä ja tulimme jo takaisin lähes alkukohtaan. Katsoin kelloa ja totesin, että puoli tuntia oli kulunut ja olin melko varma, että yksi keppi on jäänyt välistä (eka oli tosi kaukana). Ajattelin siis, että emme saa kuitenkaan tulosta ja kun Biitti näytti lopussa taas kadottaneen jäljen, niin päätin kiiruhtaa metsästä pois. Tosi typerää minulta, koska jälki oli kuulemma lopussa tehnyt vielä yhden kulman ja kaksi viimeistä keppiä olivat tosi lähekkäin viimeisella lyhyellä suoralla. Olisi vaan pitänyt ottaa riski ajan ylityksestä ja antaa Biitin vielä etsiä viimeinen kulma. Jälkiosuudesta tuli 112 pistettä.

Vaikka tulosta ei tullut, niin olen kuitenkin tyytyväinen Biitin jäljestyksestä. Näin, että se pystyy suoriutumaan avoimen luokan jäljestä ja tehdyt virheet olivat omiani. Ei kun uutta matoa koukuun 🙂

Be First to Comment

  1. jaanakin

    Toivottavasti nappaa ;-)!

    • Mitä enemmän miettii, niin alkaa tympiä, että luovutin itse. Olin niin varma siitä, että yksi keppi on jäänyt välistä ja viisi ei olisi riittänyt tulokseen. Nyt kun tietää, että molemmat olivat lopussa, niin kaduttaa, että lopetin. Tulos oli sitten kuitenkin tosi lähellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *