Press "Enter" to skip to content

Biitin kuulumiset

Biitillä aloitettiin maaliskuussa viimeisenä hoitokeinona kortisoni. Se tepsi heti. Anturat eivät ole kertaakaan auenneet kortisonin aloituksen jälkeen ja olen pikkuhiljaa luopunut kaikista tukihoidoista eli ainoana on enää jäljellä erikoisruoka. Olen jo antanut ruoan lisäksi luita ja lihaa, makupaloja yms. Tassuja en ole rasvannut tai suojannut moneen kuukauteen. Mikä valtava helpotus.

Kortisoni on nyt pienennetty pienimpään mahdolliseen annokseen ja sekin ollaan lopettamassa tämän kuun lopussa. Biitille on taas syttynyt elämänilo silmiin ja se on kuin toinen koira verrattuna yli puoli vuotta kestäneeseen kivulloiseen ja nuutuneeseen jaksoon. Tänään käytiin ensimmäisen kerran paimenessa syksyn jälkeen ja hyvältä näytti. Tassujen kunnon mukaan mennään, mutta toiveita on aloittaa ainakin jälkiharrastus uudelleen paimennuksen lisäksi.

Totuus tassujen kunnosta paljastuu vasta kun kortisoni lopetetaan kokonaan, mutta olemme varovaisen toiveikkaita ja joka tapauksessa jos tassut taas aukeavat, niin nyt tiedämme, mikä auttaa.

Be First to Comment

 1. Titta, Noita & Poppa

  Biitille touhukasta ja aurinkoista kesää! Hienoa, että apu todella ikävään vaivaan on löytyny ja Biitti saa taas kunnolla elellä koiriksi. 🙂

 2. Petti

  Ihanaa, että lääke löytynyt!!!

 3. Kikka

  Eksyin sivuillesi monen mutkan takaa ja on aivan pakko kysyä nykytilannetta? vieläkö koira syö kortisonia?

  • Biitti on ollut jo pitkään ilman kortisonia ja voi tällä hetkellä tosi hyvin. Kortisoni jotenki katkasisi kierteen ja sen jälkeen ongelma ei ole enää uusiutunut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *