Press "Enter" to skip to content

Biitti voitokas ”Latvian Winner 2011” Int. näyttelyssä Riiassa

Lauantaina lähdimme aamulautalla Tallinnaan ja siitä edelleen autolla kohden Riikaa. Lautta oli vaihtunut pieneen “sillipurkkiin” huoltotöiden vuoksi ja jäät ryskyivät ikävästi lähes koko matkan. Biitti oli autossa ja pelkäsimme, että se stressaa kovasti jäiden ääniä, mutta kun tulimme autolle, niin Biitti olikin ihan rauhallinen.

Ajelimme kohden Riikaa ja huomasimme matkalla, että taluttimet olivat jääneet kotiin. Ainoastaan näyttelytalutin oli mukana, mutta saimme kuitenkin sillä Biitin pissatettua ja heti Riiassa kävimme ostamassa uuden taluttimen. Aina jotain unohtuu.

Sunnuntaina aamupäivällä menimme näyttelypaikalle, joka tällä kerralla oli palloiluhalli, jossa oli keinonurmikko. Se oli tosi mukava jaloille. Ekinokookkosilääkitysmerkinnän saimme passiin heti sisäänkäynnin yhteydessä hintaan 5 latia (oma lääke mukana). Ei ollut kallista.

Kehä oli hieman etuajassa, joten kauan ei tarvinnut odotella. Biitillä oli kilpakumppanina iso uros valioluokassa. Tällä kerralla uros oli parempi ja sai ROPin ja Bitti palkittiin parhaana narttuna. Oli kiva matka ja kiitos Päiville ja Terolle kotona koirien hoidosta.

Pikkujalon Bad Beat KÄY ERI1 PN1 VSP SERT CACIB LVV-11

Tuomari Rita Kadike-Skadina Latvia

“Nice female, good working condition, female head, correct topline and tail, good body, correct angulations, moves very well”

Biitin hampaat syynissä
ROP Credo Z Dorky ja VSP Pikkujalon Bad Beat

Be First to Comment

  1. jaanakin

    Onnesta olkoon Biitille ja kuskeille!

  2. Sonja

    Onnea Biitin menestyksestä!

    T.Sonja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *