Press "Enter" to skip to content

Doyle käyttäytymiskokeessa

Menimme Doylen kanssa käyttäytymiskokeeseen Orimattilaan. Omat tunnelmat ennen koetta olivat hieman sekavat, koska välillä Doyle tekee perusliikkeet ihan hyvin ja välillä taas se ei ole kuullutkaan mistään seuraamisesta mitään.

No Doyle suoritti parista ensimmäisenä ja seuraaminen alkoi heti huonosti. Doyle haisteli maata, mutta pysyi jotenkuten mukana. Vapaana seuraaminen meni jo hieman paremmin, mutta siinä taas Doyle alkoi ennakoida ja odottaa jättäviä liikkeitä, joten ei mitenkään puhdasta suoritusta sekään. Liikkeestä istumisen Doyle päätti mennä maahan, mutta muuten liike OK. Sitten tuli puhdas liike liikkeestä maahan meno ja luoksetulo, jotka molemmat osuivat ihan nappiin. Lopuksi vielä paikallaolo, josta Doyle nousi istumaan, mutta pystyi paikalla.
Tuomari puhui kauniisti, että suoritus hyväksytään, mutta hieman on vielä harjoiteltava ennen kokeeseen menoa 🙂

Sitten oli vuorossa kaupunkiosuus paikallisen K-marketin parkkipaikalla. Ilta oli aika vilkas ja paikalle osui useampikin häiriökoira, autoja, ihmisiä, hälytysajoneuvoja yms. järjestäjien häiriöiden lisäksi. Doyle selvisi kaupunkiosuudesta täysin puhtain paperein, häiriöt eivät sitä juuri kiinnostaneet.

Lopputuloksena hyväksytty Käyttäytymiskoe ja kilpailukirjaan merkintä BH/Tuomari Esa Nurmo

Seuraaminen vapaana
Tuomarin tuomio
Häiriöpolkupyöräilijä

Be First to Comment

 1. jaanakin

  Onnesta olkoon!

 2. Päivi Malmivuori

  IIIISOT onnittelut sekä Doylelle että isäntäväelle!! Kohta pääsette jo hakukisoihin. 🙂

 3. Sonja

  Onnea Doylelle ja kotiväelle suoritetusta käyttäytymiskokeesta 🙂

 4. Petti

  Onnea BHsta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *