Press "Enter" to skip to content

Doylen Ranskanmatka osa 5 (14.-15.6.2011)

Matkamme jatkui aamulla kohden keskistä Saksaa. Olimme varanneet kolmeksi yöksi huoneen oikeasta linnahotellista Waldeckista. Olimme perillä jo hyvissä ajoin, koska matka oli kohtuulliset alle 500 kilometriä. Perille päästyämme kävimme Doylen kanssa lenkillä, ensimmäisellä kunnollisella moneen päivään. Linnahotelli on Edersee-patojärven läheisyydessä, tosin 120 metriä korkeammalla. Hotellista on aivan mahtavat näkymät yli järven.

Olimme varanneet etukäteen kaksi kierrosta golfia ja keskiviikkona oli ensimmäinen niistä. Arvoimme aamulla, että jätämmekö Doylen huoneeseen vai otammeko mukaan autoon, jonka toivoimme saavamme varjoon ja ikkunat auki. Aikamme pohdittuamme otimme Doylen mukaan. Kun pääsimme kentälle, huomasi caddiemaster, että meillä on koira ja kehoitti meitä ottamaan sen mukaan kierrokselle. No mikä ettei, kyllä se meille sopi. Ensimmäisen kerran ikinä meillä oli koira mukana golfkierroksella. Sellainen ei Suomessa tulisi ikinä kuuloonkaan. Alussa Doyle vähän ihmetteli, mutta hyvin pian se hölkkäsi golfauton vierellä kevyttä ravia ja sai samalla mukavasti liikuntaa. Koirasta ei ollut meille tai muille golfaajille mitään haittaa. Välillä uitimme Doylea vesiesteissä. Huomenna otetaan sama uusiksi.

Hotellin yllätys koiravieraille: pieni kuppi ja makupala
Huoneemme ikkunasta on hieno näkymä Ederseelle
Doyle virkistäytyy vesiesteessä
Doyle hölkkää golfauton vierellä
Linnahotellimme Schloss Waldeck

Be First to Comment

 1. jaanakin

  Siis ei ole todellista!!!
  Taas yllätyksiä koiravieraalle ja fiksusti vielä pyyheliina kupin alla.
  Entäs Doylen golfkierros: On todella hyvää mainosta hotellille ja golf”klubille” sen joustavuudesta!!! Onkohan Doyle maailman ensimmäinen golfmaskottikoira? Kyllä sillä on nyt kerrottavaa muille koirille kotiin päästyään.

 2. Sonja

  Waude, upeita kuvia!
  Kyllä Doylella on ollut kissanpäivät!

  -Sonja

 3. Merja

  Siis aivan mahtava reissu ollut teillä! Mukava on ollut lukea matkakertomusta ja katsella kuvia. Doyle on selvästi nauttinut matkastaan – ja teilläkin on varmaan ollut mukavaa.

  Näkemisiin heinäkuussa!

  Merja, Jykä & Pimu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *