Press "Enter" to skip to content

Eläinlääkärikäyntejä

Tänään aamupäivällä mentiin Joycen kanssa EKK:lle botuliinipistosta saamaan. Ensin Joycen kanssa tehtiin samat jutut kuin edellisellä kerralla eli koira tutkittiin, kaikkia jäseniä käänneltiin, selkä tutkittiin, liikkeet videoitiin ja lopuksi vielä hölkättiin voimamatolla. Joyce ei ole viikkoon saanut tulehduskipulääkettä vaan se on korvattu Tramadolilla. Tämä vaikutti niin, että Joyce ontui enemmän ja selvästi sen jalka oli kipeämpi kuin vajaa pari viikkoa sitten.

Tutkimusten jälkeen Joyce sai anestesiassa botuliinia tai lumelääkettä pistoksena suoraan lonkkaniveleen. Pistoksen antamisessa oli pieniä ongelmia ja neula saatiin oikeaan kohtaan vasta neljännellä yrittämällä. Tämä syystä että nivel on jo niin vaurioitunut, että neulan saaminen oikeaan kohtaan oli hankalaa. Toimenpide kuitenkin onnistui ja kahden viikon päästä on ensimmäinen kotrollikäynti. Nyt Joycelle saa taas tarvittaessa antaa tulehduskipulääkettä samalla annoksella kuin ennenkin.

Illansuussa kävin vielä Biitin ja Doylen kanssa rokotuksilla paikallisessa Vihtivet eläinlääkärissä. Molemmat ovat tässä keväällä/alkukesällä lähdössä ulkomaille, joten pantiin rokotukset jo hyvissä ajoin ajantasalle.

Vasemman lonkan (kuvassa oikealla) vaikea nivelrikko.
Pikku potilas

Be First to Comment

  1. jaanakin

    Urhea tieteentekijöiden apulainen!!!

  2. Tanja

    Sinnikäs tyttö teillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *