Press "Enter" to skip to content

Esittelyssä Hit du Jardin d’Elisée

Eilen kepo haki Ranskasta pienen Hit-pennun, viralliselta nimeltään Hit du Jardin d’Elisée.

Hitin sukutaulu löytyy täältä

Tosi vaikea on löytää koiraa, joka toisi ”uutta verta” verta Suomeen. Koska se on lähes mahdotonta, valitsimme pennun, joka tuo uutta verta omaan laumaamme. Meillä ei ole tähän mennessä ollut ainuttakaan koiraa, jonka sukutaulussa olisi esiintynyt des Assiers-koiria. Tämä ”puute” tuli nyt hoidettua 🙂

Kepo sai Hitin lennolla matkustamoon, vaikka ylipainoa olikin (paino saa olla maks. 8 kg laukkuineen ja Hit painoi yli kahdeksan kiloa jo ilman laukkua). Hit kuulemma nukkui koko lentomatkan, joten mitään traumoja siitä tuskin jäi. Kepo tuli Hitin kanssa vasta yöllä kotiin ja täällä koiralaumamme oli sekavissa tunnelmissa tulokkaasta. Flaksin mielestä pentu on tosi ihana, Doyle toistaiseksi ottaa parhaansa mukaan etäisyyttä ja Biitti on varovaisen utelias.

Aamulla Hit on leikkinyt ja tutustunut lisää uuteen ympäristöönsä. Hit vaikuttaa hyvin avoimelta, rohkealta ja uteliaalta pennulta. Olinkin jo unohtanut kuinka ihania ja samaan aikaan kamalia pikkupennut voivat olla 🙂 Sohvalle kiipeäminen onnistuu hyvin, josta seuraa, että koko ajan pitää vahtia, ettei Hit hyppää sieltä alas. Sohvapöydälle ei voi jättää mitään, koska siitä ylettyy oikein hyvin ottamaan kaiken alas ja lahkeissa roikutaan jos ei muuta keksitä :). Siis Hit on normaali pentu.

Tulevaisuus näyttää, onko koira terve ja luonteeltaan onnistunut ja jos, niin voidaanko käyttää jalostukseen. Toistaiseksi tämä pieni kaunis ranskatar tutustuu uuteen laumaansa ja viettää iloista pentuelämää.
Flaksi ja Hit

Be First to Comment

  1. jaanakin

    Onnesta olkoon uudesta somasta tulokkaasta!

  2. Korvat on kuin Elmerin patalappukorvat 🙂

  3. Petti

    Paljon onnea elämään uudelle tulokkaalle ja onnea tuloksista!!

  4. Caroline

    Paljon onnea karvaisen perheenlisäyksen johdosta ja oikein paljon iloa – nauttikaa pentuajasta! Tuttuja nimiä sukutaulussa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *