Press "Enter" to skip to content

Hakukauden avaus

Hakukausi avattiin talvitauon jälkeen tänään. Mukana oli vakiotreenareiden lisäksi neljä 10-viikkoista pentua Black Carambas-pentueesta sekä Doylen veli Dio. Kaikkiaan siis treenattiin kymmenen beussia.

Haku

Metsässä oli vielä melkoisesti lunta, joka kävi varsinkin ihmisten voimille. Pennut olivat aivan valloittavia. Reippaasti kaikki juoksivat aivan ventovieraiden ihmisten luo vieraassa metsässä ja palkkana rohkeudesta niiltä puun juurilla kykkiviltä ihmisiltä sai juustoja ja lihapullia, ihanaa. Nyt kun oli niin monta uutta koirakkoa, saatiin harjoituksiin hyvin uusia vieraita maalimiehiä. Omien koirien osalta Doyle toimi talvitauon jälkeen tasoonsa nähden hyvin eivätkä vieraat maalimiehet mitenkään haitanneet työskentelyä. Biitti sen sijaan yllättäen hieman aristi ensimmäistä maalimiestä, mutta sai sitten onneksi seuraavilla homman taas hallintaan. Tätä ei ole sattunut aikasemmin ja hyvä, että sattui nyt harjoituksissa eikä kokeessa, jossa siihen ei pääse puuttumaan.

Haku

Myöhemmin harjoitusten päätyttyä kävi Pikkujaloista vielä Pimu omistajiensa kanssa ruokaostoksilla. Kiva nähdä aina välilllä näitä kauempanakin asuvia Pikkujalon kasvatteja.

Be First to Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *