Press "Enter" to skip to content

Hyrynsalmella jälleen

Tulimme jo viime sunnuntaina jokakesäiselle lomallemme Hyrynsalmen Vuoriniemen lomakämpälle. Mukana on tällä kerralla Biitti, Doyle ja Flaksi. Joyce jäi kotiin Eevan hyvään hoitoon.

Tällä kerralla olemme keskittyneet koirien kanssa metsäjälkeen ja tottelevaisuuteen. Lisäksi tietysti vietämme koirien kanssa laatuaikaa oleillen ja uiden. Mitäs sitä lomalla muuta tekisikään.

Biitin jälki sujuu ihan kohtuullisesti ja Doylekin alkaa pikkuhiljaa oivaltaa, mistä on kyse. Doylen kanssa ei ole aikaisemmin jäljestetty kuin pellolla. Flaksi on lahjakkuus ja mennä puuskuttaa nenä nuhisten pitkin metsää. Intoa on Flaksilla vielä enemmän kuin taitoa, mutta pikkuhiljaa edetään.

Tänään saimme hyviä uutisia Falan rabies-vasta-ainetestistä eli vasta-aineita oli riittävästi. Flaksin osalta saimme tiedon jo aikaisemmin. Kummallakaan koiralla ei ollut vasta-aineita riittävästi ensimmäisen rokotuksen jälkeen ja tämä toinen testi meni vähän hilkulle ajatellen Euroopanvoittaja-matkaa Hollantiin syyskuussa. Onneksi se asia on molempien osalta kunnossa ja pääsemme matkaan Ruotsin kautta alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Alla kuvia tämänpäiväisistä tottelevaisuusharjoituksista.

Doyle: nouto

Doyle: luoksetulo

Doyle: seuraaminen

Biitti: seuraaminen

Biitti: nouto

Flaksin seuraaminen on vielä vähän "hakusessa"

Be First to Comment

 1. jaanakin

  Hyvää lomaa Hyrrynsalmeen!

  Mukavan näköistä tottista kaikilla.

  Ajelkaa varovasti kotiin!

 2. Hienoa nähdä, miten iloisesti ja kuitenkin rennosti te treenaatte. 🙂 Ei ole ihme, että Kalle viihtyy teidän hoitolassa aina niin hyvin.
  Hauskaa lomaa teille!

 3. Petti

  Hyvin menee mutta menköön!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *