Press "Enter" to skip to content

Karjaan kaikkien rotujen näyttelyssä

Olemme useana vuonna olleet Karjaalla kesänäyttelyssä kun se on sopivan matkan päässä ja muutenkin mukava näyttelypaikka. Tänä vuonna näyttelyyn olin ilmoittanut Doylen ja Biitin.

Meillä oli kehäaika myöhään iltapäivällä, mutta kaikkien oli oltava näyttelypaikalla kahteentoista mennessä. Tämä ärsytti aikalailla, koska parkkipaikat olivat ruuhkaiset eikä kuumassa muutenkaan viitsisi istua koiren kanssa tuntitolkulla tyhjän panttina. Lähes kolmen tunnin odottelun jälkeen tuli meidän vuoro ja ensin kehässä oli tietysti Doyle. Doyle oli iloinen oma itsensä. Tuomari kehui kovasti Doylea, mutta suurimpana puutteena piti esiintymiskokemuksen puutetta. Tästä osa menee kyllä esittäjän eli minun piikkiin, koska en juossut sen kanssa tarpeeksi lujaa ja Doylelle jäi aikaa keskittyä maan muuskimiseen, minun katseluun ja huuhailuun. Vähän jäi kaivertamaan, että paremmalla esittämisellä olisi voinut tulla ERI kun nyt tuli vain EH. Lausunto löytyy uutisista.

Timo esitti Biitin ja Biittikään ei saanut kuin EH:n. Biitin suurin puute oli selkälinjan nousu takapäässä. Biitin lausunto löytyy myös uutisista.

En nyt ole ilmoittanut koiria näyttelyyn kuin Tallinnaan tämän saman kaksikon. Täytyy syksymmällä katsoa, jos vielä jossain viitsisi käydä, mutta nyt on etusijalla Biitin hakukoe ja Doylen harjoittelu BH-kokeeseen.

Doyle

Be First to Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *