Press "Enter" to skip to content

Lumien sulamista odotellessa

Kaikenlaista on taas tapahtunut viikon aikana.

Biitillä oli toinen paha anaalirauhastulehdus reilun vuoden sisällä ja eläinlääkärin suosituksesta varasin ajan niiden poistoon toukokuun loppupuolelle. Silloin on sopiva hetki leikkaukseen kun erkkari ja yksi toinen näyttely on takana ja meidän Ranskan reissu edessä. Jää sopiva aika ennen kesän kisoja toipumiseen ja lääkeaineiden poistumiseen elimistöstä.

Perjantaina oli taas Joycen tarkastuskäynti liittyen botuliinitutkimukseen ja tehtiin taas samat kävelytestit ja otettiin nivelnestenäyte. Joyce on viime kuukauden pärjännyt tosi pienellä särkylääkeannoksella. Vielä on yksi tutkimuskerta kuukauden päästä ja silloin kuulemme, mihin ryhmään Joyce kuului (botuliini tai lumelääke).

Olen myös ilmoitellut koiria näyttelyihin Eurooppaan. Doyle on ilmoitettu KV-näyttelyyn Neumünsteriin kun se sattuu sopivasti Ranskan matkan varrelle sekä ajallisesti että reittisunnitelman mukaisesti. Flaksin ja Falan ilmoitin Hollannin Leeuwardeniin syyskuussa kaikkiin kolmeen viikonlopun aikana olevaan näyttelyyn eli kansalliseen-, erikois- ja Euroopanvoittaja-näyttelyyn. Sitten kotimaassa toukokuussa esiinnymme useamman koiran kanssa sekä päänäyttelyssä että jalostustarkastuksessa.

Falalla alkoi ensimmäinen juoksu toissa viikolla ja Fala tuli tänne meille hoitoon juoksujen ajaksi. Kyllä se on kova tyttö juoksemaan ja hyvin tunnistaa muutenkin äitinsä tytöksi sekä luonteensa että ulkomuotonsa perusteella. Fala on vilkas ja tempramenttinen, mutta rauhoituu yllättävänkin hyvin ja osaa keskittyä. Jos Falan luusto on kuvauksessa hyvä ja terveys osoittautuu muutenkin hyväksi, niin tässä on Pikkujalon seuraavan pentueen äiti joskus parin vuoden päästä. Falaa ja muitankin Pikkujaloja voi tulla ihmettelemään toukokuun 14 ja 15 päivänä Tuomarinkartanoon joko beauceronien päänäyttelyyn tai jalostustarkastukseen.

Pikkuhiljaa alkaa tämän lumen määrä kyllästyttää. Lunta on nyt ollut maassa yli neljä kuukautta, eikä harjoittelukauden alusta ole vielä mitään merkkejä.  Kovasti tekisi mieli jäljelle ja hakumetsälle. Jonkunverran on tottelevaisuusharjoituksia tehty pitkin talvea Doylen ja Flaksin kanssa.

Fala vai Biitti? Kovasti on tytär äitinsä näköinen 🙂
Korvat taittuvat hauskasti vai mitä
Fala (Pikkujalon Flush)

 

Be First to Comment

  1. jaanakin

    Fala on kyllä äitinsä tyttö!! <3.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *