Press "Enter" to skip to content

Messi (Pikkujalon Fold) 25.4.2010 – 18.8.2012

Lauantai oli sekä ilon että suuren surun päivä. Koska meillä oli hakukisat ja itse osallistuin niihin, minulla oli puhelin kiinni koko päivän. Avasin puhelimen vasta iltapäivällä kisan jälkeen ja siellä minua odotti järkyttävä viesti. Messi oli purrut perheen lasta ja lopetettu saman tien :(. Uutisen jälkeen oli vaikea enää iloita Biitin hyvästä menestyksestä kisassa.

Koko asia on minulle aivan käsittämätön. Olen nyt keväällä ja kesällä tutustunut Messiin hyvin, koska se on ollut täällä hoidossa kaksi pitkää jaksoa. Kummallakaan kerralla koirassa ei ollut minkäänlaista pienintäkään merkkiä agressiivisuudesta. Messi oli täällä hyväntuulinen ja rento. Pidimme todella paljon sekä sen luonteesta että ulkonäöstä. Jos Messiä vertaa Yodaan, niin Yoda oli hieman varautunut vieraita kohtaan kun taas Messi oli kaikkien kaveri ja luotti ihmiseen.

Olen todella pahoillani sekä Messin että sen perheen puolesta. Messi jää muistoihini elämään iloisena ja mukavana koirana, jolle olisin toivonut paljon paljon pidemmän elämän.


Be First to Comment

  • Kiitos Caroline.

   Niin kamala kuin tapaus onkin, minun on todella vaikea ymmärtää, miksei omistaja ottanut yhteyttä minuun ennen koiran lopettamispäätöstä. Koira asuu tässä aivan lähistöllä ja halvemmaksi se olisi tullut tänne tuoda kuin viedä piikille. Kasvattajan olisi tosi tärkeä saada tietää tapauksen todelliset taustat ja mahdollisuus saada koira tutkittua mahdollisten sairauksien vuoksi. Lopetettu koira olisi ollut tärkeä saada Eviraan tutkittavaksi.

   Mutta tämä meni nyt näin.

 1. jaanakin

  Tosi surullinen tapaus kaikkien osalta!
  Messin on nyt kuitenkin hyvä ja rauhaisa olla matkallaan tähdeksi taivaalle!

  Voimia kaikille.

 2. Sonja

  Olipa täällä surullisia uutisia 🙁
  Jaksamista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *