Press "Enter" to skip to content

Mökkilomailua Hyrynsalmella

Elokuun ensimmäisenä lauantaina alkoi kauan odotettu loma. Pakkasimme autoon Lauruksen, Biitin ja Doylen ja suuntasimme kohden Hyrynsalmea. Joyce jäi tällä kerralla kotiin Eevan hyvään hoitoon.

Hyrynsalmelta olemme useana kesänä vuokranneet Villin Pohjolan kautta Vuoriniemen kämpän, joka on kaikin mukavuuksin varusteltu, mutta sopivan kaukana naapureista ja päättyvän tien päässä. Ei siis ole vaaraa, että koirat jäisivät autojen alle ja ympärillä on hyvät harjoittelumaastot valtion metsissä.

Tarkoituksena lomalla oli normaalien mökkirutiinien, kuten saunomisen ja makkaranpaiston, lomassa kouluttaa Biitille esineruutu, Doylelle ja Biitille tottista ja kaikille oli tarjolla ”uimakoulua”.

Ilma oli ajankohtaan nähden koko ajan varsin kolea, mutta melko poutainen. Hyrynjärven vesi oli kylmintä, mitä on ollut millään aikaisemalla lomallamme, mutta varsinkin Laurus ui silti joka päivä mieluusti. Nuorempien koirien kohdalla ei varsinaisesti voi puhua uimisesta, vaan lähinnä lotraamisesta. Tosin molemmat osaavat uidakin, joka tuli Doylenkin osalta todistettua heti ekana iltana kun se aikansa tohellettuaan putosi laiturin päästä järveen ja ui rannnalle.

Loma Vuoriniemessä oli onnistunut taas kerran ja kotiin jäänyt Joycekin pääsi joka päivä omatoimisesti imuroimaan Eevan omalle koiralleen tekemiä jälkiä, missä Joyce onkin aika mestari. Kiitokset Eevalle ja Tiinalle kämpän vahtimisesta.

Doyle

Tunnelmia

Laurus

Biitti

Be First to Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *