Press "Enter" to skip to content

Pennut 5 viikkoa

Niin se aika kuluu, kohta pennut jättävät pesänsä.  Ensi viikolla kuitenkin vielä leikitään ja nautitaan yhdessä olosta veljien kesken.

Tänään pennuilla on ollut  jännä päivä. On käynyt useita katsojia ja paljon lapsia.  Pennut ovat nyt painojensa osalta ihan normaalissa, reilusti yli neljä kiloisia.  Muutoinkin oikein ihania pikku palleroita pulleine mahoineen ja lyhyine tappijalkoineen. Pari kuvaa tältä päivältä:

Äiti on tullut paikalle ulkotarhaan. Saisko pienet maitohörpsyt?
No saahan sitä
Aika vauhdikkaista me ollaan 😉
Äidin rakas

Be First to Comment

  1. jaanakin

    Ei voi mittään, kyllä olen parantumaton pentuhöpsö, eikä ihme ihan ihania kaikki, vaikka kyllä sieltä se lempparikin löytyi jos toinenkin!!! Nenäeläimet löysivät taas taskustani nameja. Niiden eteen nousi tassu ja muutakin hyvin tarpeellista ;-).
    Täytyy buukata ainakin yksi treffikerta ennen luovutusta.

    • Uskomattoman nopeasti on aika kulunut ja parin viikon päästä ne tosiaan ovat valmiita lentämään pesästä omille teilleen. Niitä on nyt(kin) kiva seurata kun oppivat joka päivä jotain uutta ja ne katsovat maailmaa vielä niin kirkain ja luottavaisin silmin.

      Itsellä on myös suosikkeja, mutta ne vaihtuvat lähes päivittäin 🙂 Jonain päivänä joku on erityisen fiksu ja seuraavana päivänä taas joku toinen. En osaisi itse vielä valita omaa pentua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *