Press "Enter" to skip to content

Pentunäyttelyssä Lohjalla

Tänään oli juuri viisi kuukautta täyttäneiden Flaksin, Falan ja Yodan ensimmäinen näyttely. Tuomariksi olimme saaneet arvostetun Marja Talvitien.

Flaksi oli vuorossa ensimmäisenä ja tuomari mainitsi alaleuan kulmurin ottavan kiinni yläleuan ikeneen. Onneksi leuka kasvaa vielä, joten vaiva on toivottavasti ohimenevä.

Yoda taas ei oikein tykännyt hampaiden näyttämisestä, joten sitä täytyy nyt harjoitella runsaasti ennen seuraavaa näyttelyä.  Muuten Yodan esiintyi oikein hyvin.

Falan esiintyminen sujui ilman mitään huomautettavaa – kauniisti ja tyylikkäästi.

Voiton vei tänään Elisan kaksi kuukautta vanhempi Khaki, joka onkin tosi tyylikäs pentu. Meidän pentujen rinnalla Khaki näytti jo oikealta beussilta. Onnea Elisalle ja Khakille!

Kaikkien pentujen lausunnot olivat oikein hyviä ja kannustavia, vaikkei kunniapalkintoja tullutkaan. Pentujen kehitys on tämän ikäisenä vielä kovin kesken. Kiitoksia Päiville ja Katjalle taustajoukkoineen, että viitsitte käyttää lauantai-iltapäivän näyttelyssä.

Flaksin (Pikkujalon Flat Call) sijoitus urosten pikkupentuluokassa oli 1 ja arvostelu:

Erittäin hyväntyyppinen, hyvät pään linjat ja hyvät korvat. Erinomainen ylälinja ja häntä. Hyvä runko. Erinomainen karva. Hyvät kaksoiskannukset ja erinomaiset käpälät, Valitettavasti vielä kovin kapea alaleuka ja ahdas purenta.

Falan (Pikkujalon Flush) sijoitus narttujen pikkupentuluokassa oli 1 ja arvostelu:

Erittäin hyväntyyppinen. Hyvät päänlinjat ja hyvät korvat, hyvä kaula. Ikäisekseen hyvä eturinta. Hieman lyhyt rintakehä. Hieman nokinen väri. Reipas käytös. Vielä kapea alaleuka ja tiukka purenta. Tyypilliset liikkeet.

Yodan (Pikkujalon Flip) sijoitus urosten pikkupentuluokassa 2 ja arvostelu:

Aavistuksen matalaraajainen, erittäin hyvä tyyppi, vahva luusto. Hyvä pään malli ja korvat. Erinomainen karva. Hyvät kaksoiskannukset. Ei tänään käsiteltävissä. Tarvitsee lisää kehätottumusta.

Flaksin purukalusto syynissä
Falan ravi
Yoda poseeraa

Be First to Comment

  1. jaanakin

    Siitä se lähtee ja pentunäytelmät ovatkin hyvä tapa totutella koiraa ko. tapahtumiin. Hienostihan pennut jo jaksoivat odotella myöhässä olevaa kehää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *