Press "Enter" to skip to content

Tallinnan viikonloppumatka Hitin kanssa

Teimme viikonloppumatkan Tallinnaan pääaiheena Tallinna Winner 2014 -näyttely. Lähdimme jo perjantai-iltana, vaikka kehä oli vasta sunnuntaina. Hotellimme oli tällä kerralla Kreutzwald ja se oli ihan Ok, vaikka ei herättänyt mitään suuria tunteita puoleen tai toiseen. Koiramaksu oli 10,-/vrk ja koska tällä kerralla Hitistä lähti runsaasti karvaa, maksoimme ylimääräisen maksun ihan mielellämme. Hotelliin sisäänkirjautuessa joutui allekirjoittamaan lapun, jossa hyväksyi säännöt koiran oleiluun. Ei ole ikinä vastaavaa joutunut kirjoittamaan ja on aika monissa hotelleissa koiran kanssa oltu ja paljon hienommissakin viiden tähden hotelleissa.

Lauantai oli varattu kaikenlaisten ostosten tekemiseen ja siinähän se päivä kuluikin. Olimme varanneet yhteen apteekkiin ison määrän koiran lääkkeitä, mm. ulko-ja sisäloishäätöä varten ja vitamiineja. Apteekki oli ulkoloishäätölääkkeet kuitenkin tilannut erehdyksessä pikkukoirien kokoon, joten jouduimme kiertämään eri apteekkeja saadaksemme tarvittavan määrän kasaan. Osassa lääkkeitä hinnat ovat lähes puoleen hintaan Suomen hinnoista ja osassa taas alennus ei ole kovin suuri, mutta kuitenkin halvempi kuin Suomessa. Ostimme mm. 5 kuukauden annoksen 4 isolle koiralle Advantix’ia, jonka kauppanimi Suomessa on Bayvantic. Hintaero on kyllä huomattava.

Kun tämä show oli ohi, menimme Hitin kanssa ottamaan ekinokokkoosilääkityksen Tiina Toometi klinikalta ja sen hinnaksi tuli lääkkeineen 11,90. Ei paha hinta ja palvelu on kyseisessä paikassa aivan ensiluokkaista.

Tämän jälkeen Mersu sai vielä varaosia ja ranskalainen kasvattajaystävämme Hulluilta päiviltä tuliaisia. Vielä lopuksi ulkoilutimme Hitin rannan suuressa puistossa ja Hitillä riitti ihmettelemistä. Oli pyörailijää, rullalautailijoita, rullaluistelijoita ja sauvakävelijöitä puhumattakaan toisia koiria ja ihmisiä.

Sunnuntaina heräsimme hyvissä ajoin ja Hitin puistolenkin jälkeen suuntasimme Hulluilta päiviltä ostamaan kotiin ruoat. Sen jälkeen menimme näyttelypaikalle Saku-suurhallille. Beusseja oli ilmoitettu vain kaksi ja myös toinen oli narttu. Tuomari tykkäsi kovasti Hitistä, vaikka tällä kerralla se esiintyi huonosti ja sen karva on kamalassa kunnossa. Toinen beussi esiintyi kauniisti ja menestyi ansaitusti Hittiä paremmin. Hitti sai kuitenkin ERIn ja SA:n ja VARACACIB.

Hit du Jardin d’Elisee NUO ERI 1 SA PN2 VARACACIB /Tuomari Ricky Lochs-Romans NL
”Lovely feminine outline, lovely length of body. Temperament very typical for age. Showing lovely head. Forehead & skull 1:1. Eyes typical in front, normal angulations, correct HK. Nice coat & colour. Moving easy witht typical J-tail”.

Puistossa kävelyllä
Puistossa kävelyllä

Be First to Comment

  1. jaanakin

    Onnea Hitille ja kiitos vinkeistä Tallinan ostosten miettimiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *