Press "Enter" to skip to content

Biitin meijerissä maidosta puutetta

Eilen aamulla punnituksessa pentujen paino oli hieman laskenut. Punnitsin illansuussa uudelleen ja painot olivat edelleen laskusuunnassa.

Eikun Biitti autoon ja eläinlääkäriin samaan oksitosiinia ja tänään vielä uusi piikki. Lisäksi saatiin heti pistoksena ja kotiin tabletteina Primperania, joka on oksennuksenestolääke, mutta joka myös lisää maidontuotantoa.

Samalla Biitti jälkitarkastettiin vaiheahkon synnytyksen jälkeen ja kaikki oli mitä parhaimmalla mallilla. Erityismaininnan Biitti sai siitä, että paino oli täsmälleen sama kuin se oli ollut edellisella kerralla ennen tiineyttä.  Lääkäriasemalla sanoivat, että Biitin voisi vaikka heti viedä näyttelyyn, niin nopeasti ja hyvin se oli palutunut tiineydestä ja synnytyksestä.

Emona Biitti on tunnollinen ja todella hyvä. Pentulaatikkoa se ei meinaa jättää edes syödäkseen ja pienikin vingahdus saa sen huolestuneena katsomaan, mikä pennulla on hätänä. En ole vielä joutunut pennuilla antamaan lisäruokaa, mutta Biitti on saanut maidonvastiketta.

Be First to Comment

  1. jaanakin

    Tsemppiä kaikille!

  2. Pidän peukkuja, että maidontuotanto vilkastuu! 🙂

    • Nyt ollaan jo paremmalla puolella ja melkein uskallan sanoa, että maitoa riittää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *