Press "Enter" to skip to content

Buten ja Doylen pentuja pusuttelemassa

Buten pennut ovat jo kohta luovutusikäisiä ja oli viimeisiä hetkiä päästä niitä ihailemaan.  Olemme tietysti kovasti kiinnostuneita molempien jälkeläisistä ja varsinkin nyt, kun nämä kaksi ovat yhdistelmänä.

Panimme Doylen ja Flaksin autoon ja suhautimme katsomaan pentuja.  Pentue oli aivan ihana ja tasalaatuinen.  Kaikki ryntäsivät pelottommasti katsomaan meitä ja tunkivat syliin. Hetken pentuja ihasteltuamme otimme Flaksin katsomaan serkkuja ja voi että se oli iso verratuna näihin reilut viisi viikkoa nuorempiin kavereihin. Flaksi oli kovasti innoissaan pennuista kun kerrankin oli jotain sitä pienempiä kiusattavia. Täytyi välillä vähän toppuutella Flaksin menoa.

Lopuksi otimme vielä Doylen ihastelemaan Buttea ja lapsiaan, mutta oikeastaan Buten lisäksi Doylea kiinnostivat vain aitauksessa olleet hevoset.

Onneksi emme itse olleet valitsemassa pentua. On nimittäin niin tasaista porukkaa, että olisi tosi vaikea valita omaa.  Pennuissa oli paljon ulkomuodossa myös isän piirteitä ja taisi olla vähän Doylemaisia luonteitakin ;).  Onnea pennuille uusiin koteihin 🙂

Tässä me tönötämme
Flaksi ja pentu
Minä suloinen nappinenä
Onnelliset vanhemmat

Be First to Comment

  1. On se Doyle vaan iso verrattuna Butteen 🙂 Kiva kun kävitte katsomassa pentusia 🙂

  2. jaanakin

    Tuo Flaksi ja pentukuvak yllä kertoo miten nopsaan koirat kasvavat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *