Press "Enter" to skip to content

Doyle koulutti meitä Tallinnassa :)

Lähdimme lauantaina Tallinnan KV näyttelyyn Doylen kanssa. Tallinnaan päästyämme kävimme taas ensi töiksemme hakemassa ekinokokkoosilääkityksen ja leiman passiin klinikalta ja se maksoi lääkkeineen 13,60. Ei paha hinta. Hotellissamme Reval Parkissa oli paljon näyttelykoiria ja taisi olla joku juoksunarttukin, koska Doyle oli aika rauhaton ja halusi mm. yöllä kävelylle ihan vaan huvin vuoksi.

Tänään oli näyttelypäivä ja meidän kehämme oli ihan ensimmäisenä. Suomesta oli mukana myös uroksissa Moisiomäen Fiilis ja Tomeran Bulla sekä nartuissa Avataran Brittany.

Meidän osaltamme näyttely meni aivan poskelleen. Doyle keräsi kierroksia jo kehää odottaessamme mm. haukkumalla ja komentamalla kaikkia lähellä seisoneita ja kehässä heittäytyi todella hankalaksi. Hampaita se ei tahtonut näyttää ollenkaan ja sen jälkeen sitä ei huvittanut seisoa, vaan istui ja haukkui Timoa. Kyllä nolotti todella paljon. Varmaan viimeinen kerta kun Doyle esiintyy missään näyttelyssä 🙂 Tuomari epäili, että mahtaako koira purra häntä ja arvostelussa luki, että koira tarvitsee lisää kehäharjoitusta :). Ei Doyle ulkomuodoltaan mikään varsinainen näyttelytähti muutenkaan ole, mutta tuollainen esiintyminen ei kyllä edesauta asiaa.

Dali esiintyi todella tyylikkäästi, mutta se ei ihan riittänyt, kun ROP koiraksi valittiin Ukko eli Moisiomäen Fiilis. Onnea Ukolle sekä omistajille Marille ja Terolle.

Pääsimme näyttelystä ajoissa ja ehdimme vielä tutustumaan Tallinnan Stockmannin Hullujen päivien tarjontaan. Kiitos Terolle kotiin jääneiden koirien hyvästä hoidosta.

Doylen arvostelu (AVO EH):

Widde (?) bones, strong male head, short neck, enough depth of chest, a little bit straight angulation the rear angulation under the body; I prefer stronger back; correct movement but he needs training for the show

Tuomari Anna Kochan Puola

Doylen tyyli näyttää hampaat :)
Doylen tyyli näyttää hampaat 🙂

Onnistuihan se seisominen lopulta
Onnistuihan se seisominen lopulta

Be First to Comment

  1. Petti

    😀 voi jösses sitä ukkelia 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *