Press "Enter" to skip to content

Doyle pentunäyttelyssä Kaapelitehtaalla

Ilmoitin Doylen kaapelitehtaan pentunäyttelyyn kun tuomarina piti olla Päivi Eerola. Pahaksi onneksemme tuomari oli vaihtunut niin että beussit arvosteli tuomari, jolla ei ole oikeutta arvostella tätä rotua. Jostain kylänäyttelyistä tätä voisi odottaa, mutta ulkomuototuomareiden järjestämästä näyttelystä olisi kyllä odottanut vähän enemmän katetta 25,- euron maksulle. No päätimme mennä kuitenkin, koska onhan se harjoitusta koiralle, vaikka lausunnolla muuten ei mitään arvoa olekaan.

Kaapelitehtaalla kehät olivat liukkaalla lattialla ja pieniä. Suuren koiran juoksuttaminen ei oikein tahtonut onnistua. Tuomari Hannele Jokisilta tykkäsi Doylen päästä, ilmeestä, koosta, karvasta ja luonteesta, mutta piti koiraa hieman liian lihavana :). Askel oli kuulemma lyhyt, mutta Doylen osalta se ei normaalioloissa pidä paikkaansa vaan johtui kehän liukkaudesta. Sonja oli Tigran kanssa ja Tigra voitti Doylen ollen ROP ja molemmat saivat KP:t.

Doyle oli tilaisuudesta varsin innoissaan ja kaikkia ihmisiä olisi taas pitänyt päästä moikkaamaan. Kehässä Doyle meni siedettävästi ensikertalaiseksi, vaikka ei osannut esiiintyä läheskään Tigran vertaisesti. Seuraava näyttely onkin sitten vasta joskus keväällä ja sitten ollaankin jo junnuissa.

Tigra ja Doyle

Be First to Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *