Press "Enter" to skip to content

Fala ja Flaksi Palveluskoiratapahtuman erikoisnäyttelyssä

Sisarukset osallistuivat Helsingissä palveluskoiraoikeuden omaavien rotujen erikoisnäyttelyyn. Yodakin oli ilmoitettu, mutta emme halunneet sitä lopulta kuitenkaan esittää.

Flaksi esiintyi ensin ja se ei meinannut millään pysyä seisomassa. Sen kanssa on tullut tosi vähän harjoiteltua näyttelykäyttäytymistä. Karva alkoi juuri lähteä viime viikolla, joten sekään ei nyt ollut parhaimmillaan. Tuomari kuitenkin piti Flaksista kaikesta huolimatta.

Flaksin (Pikkujalon Flat Call) arvostelu:
”Hyvät mittasuhteet. Keskikokoinen. Sopiva luusto. Voisi esiintyä enemmän edukseen. Parempi liikkeessä kuin seistessä. Tilava runko. Keskivahva luusto. Hyvin urosmainen pää, jossa riittävä pituus. Riittävän yhdensuuntaiset pään linjat. Hieman jyrkka lantio. Karvapeite vaihtumassa. Oikea olemus. Avoin ja ystävällinen.”
AVO ERI1 SA PU1 SERT VSP

Fala oli tänään hieman rauhattomalla tuulella ja halusi hyppiä. Suurin ongelma oli kuitenkin puuttuva karvapeite. Kaikki vanha karva on lähtenyt, eikä uutta ole vielä kasvanut tilalle.

Falan (Pikkujalon Flush) arvostelu:
”Avoin, ystävällinen ja vilkas. Hyvät mittasuhteet. Selvä sukupuolileima. Yhdensuuntaiset päänlinjat. Ylälinjassa pehmeyttä. Korkea hännänkiinnitys. Lyhyt jyrkkä lantio. Tasapainoinen ravi. Karvapeite ei parhaassa kunnossa. Riittävästi hallinnassa. Hyvin tyylikäs kokonaisuus.”
AVO ERI1

ROPpi-koira oli tänään Flaksin ja Falan serkkutyttö Tiikeri (Black Carambas Rugged Tiger). Onnea Marialle ja Tiikerille sekä kasvattaja Sonjalle 🙂

Tuomarina toimi Päivi Eerola.

Fala

Flaksi

VSP Flaksi ja ROP Tiikeri

Be First to Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *