Press "Enter" to skip to content

Falan nappi-viikonloppu Oulussa

Oulussa oli kaksi erillistä KV-näyttelyä kuluvana viikonloppuna ja Päivi oli ilmoittanut Falan (Pikkujalon Flush) molempiin.

Lauantaina tuomarina toimi Pedro Sanches Delerue Portugalista ja hän piti Falasta niin paljon, että piti sitä rotunsa parhaana. Ei huono suoritus junnuluokan nartulta 🙂

Arvostelu:
Exc.type. Good head and expression. Correct neck and topline. Good angulation. Tailset a bit low and carriage high. Exc.movement and coat.
ERI SA, JUK1, JUN ROP, PN1, ROP, SERT

Tänään sunnuntaina tuomarina oli Hassi Assenmacher Saksasta ja hänkin piti näkemästään. Tällä kerralla Falasta tuli VSP. Voiton vei tänään Doylen veli Dio. Onnea Terolle Dion hienosta menetyksestä ja erityisonnittelut Päiville ja suloiselle Falalle. Kaksi SERTiä viikonloppuna on tosi hienosti ja ansaitusti 🙂

Arvostelu:
14 months old, good size, feminine head, correct headline, dark eyes, good ears, nice expression, very good body, excellent top- and underline, good shoulder, front- and hindquarters with dewclaws, tail a bit gay, moves very well, good colour, markings and temperament.
ERI SA, JUK1, JUN ROP, PN1, VSP, SERT

Oulu KV Fala VSP ja Dio ROP (Kuva P.Malmivuori)

Be First to Comment

  1. jaanakin

    Onneaaa Anne ja Päivi!!

  2. Petti

    Onnea aivan mahtavasta menestyksestä KVssä!!! Nuori narttu vielä… mihin se kerkee!

  3. Titta & Noita

    Kiva oli nähdä Falaa – kaunis neiti! Onnittelut upeasta vkl:sta! 🙂 Terv.Titta & Noita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *