Press "Enter" to skip to content

Flaksin kolmas päivä eläinlääkärillä

Flaksilla oli takana erittäin kivulias yö eikä mitään helpotusta tai parannusta ollut aamulla havaittavissa. Suuren osan yöstä Flaksi seisoi, koska se oli liian kipeä käymään makuulle. Niinpä aamulla taas otettiin yhteyttä eläinlääkäriin ja koira autoon ja klinikalle.

Eläinlääkärissä antoivat heti antibiootin, koska märkäinen erite jalassa oli lisääntynyt. Flaksi sai myös nesteenpoistolääkityksen, koska nestettä oli kertynyt jalan lisäksi iso pussi kaulaan ja lisää myös kipulääkettä. Nesteytystä ei enää jatkettu, koska Flaksi oli kahden edellisen päivän aikana saanut jo runsaasti nestettä.

Kävimme hakemassa Flaksin kotiin neljän maissa iltapäivällä ja nyt vaikuttaisi, että se olisi hieman reippaampi. Toki se on edelleen hyvin väsynyt ja kivulias, mutta ehkä valoa on tunnelin päässä. Lääkityksenä on nyt kahta eri antibioottia ja kipulaastarin lisäksi tarvittaessa hieman Tramalia. Lisäksi hoitona jalan suihkuttelua, jotta erite valuu pois.

Kiitokset VihtiVetin henkilökunnalle Flaksin hyvästä ja asiantuntevasta hoidosta ja toivottavsti ensi viikolla Flaksi on jo paljon parempi.

Be First to Comment

  1. jaanakin

    Huoh, vihdoinkin hieman parempia uutisia Flaksin vonnista!

    • Nyt uskallamme olla varovaisen toiveikkaita. Sisäelinvaurioita voi silti tulla vielä viikkojenkin päästä.

      Jossain vaiheessa todella pelkäsimme, että Flaksi ei selviä tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *