Press "Enter" to skip to content

Flaksi edelleen erittäin sairas

Toiveissa oli, että aamulla Flaksi olisi jo ollut parempi, mutta toisin kävi. Turvotus oli lisääntynyt illasta ja koira oli erittäin kivulias.

Soitimme Flaksia eilen hoitaneelle eläinlääkärille saadaksemme seerumin, mutta valitettavasti se oli loppu muualla ja Viikissäkin sitä saa tällä hetkellä vain tehohoitopotilaat. Ei siis auttanut muu, kuin mennä tavallisella hoitokaavalla. Flaksi vietiin takaisin nesteytykseen ja siitä otettiin maksa- ja munuaisarvot. Ne olivat onneksi normaalit, mutta valkosolut reippaasti koholla. Koira oli koko päivän nesteytyksessä ja illalla haimme sen kotiin ohjeena viedä aamulla takaisin, jos tila ei ole yhtään parantunut. Jalka on edelleen voimakkaasti turvonnut ja turvotus on levinnyt kaulan alueelle. Lisäksi jalasta on alkanut tihkua nestettä.

Flaksi tuli siis kotiin huumehöyryisen päivän jälkeen erittäin sekavana ja edelleen hyvin kivuliaana. Selässä on nyt kipulaastari, mutta silti esim. makuulle meno sattuu. Totesivatkin eläinlääkärissä, että harvinaisen koville näyttää ottavan ja että kyy on ilmeisesti pistänyt suuren annoksen myrkkyä. Toivotaan, että huomenna Flaksin tila olisi jo hieman parempi.

Puremakohta erottuu selvästi

Be First to Comment

  1. Titta & Noita

    Voi Flaksi-raasua! :(( Isosti paranemisia toipilaalle! <3 Pitää kyllä olla kiitollinen, ettei meillä täällä kotinurkilla oo kyitä, paljon niistä on kuulunu olevan harmia tämän kesän aikana pitkin Suomea. Kerrassaan inhottavia otuksia! Terv.Titta&Noita

  2. jaanakin

    Onni onnettomuudessa, ettei kyy täpännyt Flaksia pään seudulle, etenkin kun tuo jallaankin isketty myrkkymäärä aiheutti noi paljon kipua.
    Holikin ja Salkan kyynpuremat (=molemmilla päässä) paranivat suht nopeaan, vaikka Salka olikin pidempään toipilas, kun syöminen oli hankalaa kipeän suun vuoksi.

    Me pidetään täällä Koiramäessä kakkii tassut ja peukut pystyssä Flaksin pikaisen paranemiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *