Press "Enter" to skip to content

Flaksi BH-kokeessa

Joo, älä vie keskeneräistä koiraa BH-kokeeseen 🙂

Olin varannut Flaksille koepaikan jo joskus talvella. Nyt parin viime viikon aikana tuli selväksi, että koira ei todellakaan ole valmis kokeeseen. Flaksi toimii paremmin minun ohjauksessani, mutta kun kieltäydyin sitä viemästä ja toisaalta Timon mielestä maksettu paikka pitää käyttää, niin Timo sitten vei koiran kokeeseen. Itse en uskaltanut mennä paikalle edes katsomaan.

Kokeessa Flaksi oli hyvin oma-aloitteinen ja kävi mm. kaksi kertaa kesken kokeen autolla. Ainoat liikkeet, joista tuli pisteitä oli liikkeestä maahan meno ja luoksetulo sekä paikallaolo. Flaksin kanssa ei juuri ole käyty kentällä harjoittelemassa ja siksikin kaikki ihmiset ja toiminta sai sen pään ihan sekaisin. Mm. henkilöryhmää ei ole harjoiteltu koskaan ja niin Flaksin mielestä henkilöt olivat ihania moikattavia ihmisiä. Onneksi Flaksin suoritus ei kuitenkaan häirinnyt paria, joka selvitti kokeen hyväksytysti. Vaikka Flaksi onkin osaamaton, niin se on kuitenkin hyväntuulinen ja kiltti sekä sosiaalinen. Varmaan tästä syystä tuomari antoi kokeen jatkua, vaikka oikeasti se olisi ehkä pitänyt keskeyttää.

Kokeessa oli myös kaksi muuta beussia eli Tomeran Duuri ja Etevä suorittivat molemmat käyttäytymiskokeen hyväksytysti. Onnea koirille ohjaajineen.

Ehkä sitten syksyllä käymme hauskuuttamassa yleisöä uudelleen ja ehkä ohjaan koiraa itse.

Be First to Comment

  1. Heidi ja Tomeran Duuri

    Kiitos onnitteluista!
    Flaksilla oli tosi kivaa 🙂 Taisi tulla Annea ikävä kun oli kotiin lähdön ajankohdasta hiukan erimieltä Timon kanssa.

    Mua ei oikeestaan ees jännittänyt lähteekö Turre Flaksin mukaan leikkeihin, koska Flaksi vaikutti niin mukavalta ja kiltiltä.

    Kiitos vaan Timolle viime hetken neuvoista ja tsemppauksesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *