Press "Enter" to skip to content

Lahden ryhmänäyttely

Eilen jännitettiin, että miten päästään Lahteen näyttelyyn, kun oli luvattu kovaa lumimyrskyä yöksi. No ei sitä lunta aamulla ihan hirveästi ollutkaan, joten Hit ja Flaksi autoon ja menoksi.

Näyttelypaikka oli sama kuin ennenkin eli Lahden Messukeskus. Paikka oli siitä kiva, että parkkipaikat olivat lähellä ja ilmaisia, sisällä oli hyvin tilaa ja tällä kerralla aikataulu piti hyvin. Liekö huono ilma saanut ihmisiä jäämään kotiin, koska kun olimme noin puoli tuntia ennen kehän alkua paikalla, niin sinä aikana ei ollut enää yhtään aamupäivän koiraa arvosteltavana.

Kehä alkoi siis ajoissa ja ensimmäisenä oli vuorossa Flaksi. Tuomari antoi Flaksille ERIn, mutta siihen se jäi. Flaksin jälkeen oli käyttöluokassa Argo, joka sekään ei saanut kuin ERIn ja näin ollen paras uros kilpailua ei tullut ollenkaan.

Narttuja piti olla kaksi, mutta toinen oli jäänyt pois, joten Hit kilpaili itsekseen. Hitistä tuomari piti ja niin Hit putsasi pöydän. Hitin jo melkein kiroukselta tuntunut ikuinen kakkostila vaihtui vihdoin ykköseksi kun kilpailija oli jäänyt pois 🙂 Tuomarina toimi Pirjo Aaltonen

Hit du Jardin d’Elisee AVO ERI1 SA PN1 ROP SERT

”Sopusuhtainen mitta. Tyypillinen selvän sukupuolileiman omaava narttu. Hyvä pään pituus, riittävä pään vahvuus. Hieman raskaat korvat. Hyvin kulmautuneet raajat. Hyvä runko. Rodulle kuuluvat kaksoiskannukset. Hyvä vetävä sivuaskel. Hyvät edestakaiset liikkeet.”

Pikkujalon Flat Call AVO ERI

”Vahvaluustoinen ja -runkoinen uros, jolla riittävä raajakorkeus. Tyypillinen pää ja ilme, hyvä runko, sopusuhtaiset kulmaukset. Rodulle kuuluvat kaksoiskannukset. Hyvät värimerkit + karvapeite. Turhan jyrkkä lantio ja korkealla kannettu häntä. Hyvät sivuliikkeet + edestakaiset liikkeet.”

Hit
Hit

Be First to Comment

  1. jaanakin

    Hurjasti onnea!!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *