Press "Enter" to skip to content

Menneen vuoden saldo, tulevan vuoden suunnitelmat

Katselin vuoden takaisia suunnitelmia ja paljon on jäänyt suunnitelluista tekemättä. Tavoitteita on kuitenkin oltava, joten katsaus menneeseen ja katse kohti uusia haasteita 🙂

Kasvatit

Ehdottomasti vuoden ikävimmät tapahtumat osuivat kasvatteihin kun Yoda ja Messi jouduttiin lopettamaan. Olen hyvin surullinen sekä tietysti koirien, mutta myös niiden perheiden puolesta.

Muuten kasvattien osalta on eletty normaalisti. Mainittavampana tänäkin vuonna Retu, joka on menestynyt hyvin ulkomailla näyttelyissä ja saavutti Tanskan, Ruotsin ja Pohjoismaiden muotovalioarvon, sekä vahvistusta vailla olevat kansainväliset muoto- ja näyttelyvalioarvot. Erkkarissa Retu oli PU2 ja rotumestiksissä tuli toiseksi henkilöhaussa. Ei hassummin. Onnea Retu ja Elisa.

Omat koirat

Kevät kului surullisissa merkeissä kun Joycen elämästä jouduttiin tekemään lopullinen päätös. Joyce kuitenkin eli pitkän ja hyvän elämän.

Huhtikuussa kävimme Biitin ja Flaksin kanssa Tallinnassa KV näyttelyssä ja molemmat koirat saivat Cacibit. Biitin osalta tämä tarkoitti kansainvälisen muotovalion arvon saavuttamista.

Toukokuussa Falan piti osallistua MH-kuvaukseen, mutta sillä alkoi juoksu. Niinpä Flaksi osallistui sen sijaan ja olimme oikein tyytyväisiä tulokseen.

Toukokuussa kävimme Ranskassa Flaksin ja Falan kanssa jalostustarkastuksessa ja Flaksi saavutti arvon COT3 Excelent. Falan jalostustarkastus jäi tekemättä syystä että samalla matkalla se astutettiin ja tuloksena hieno pentue Carnimiries-kenneliin heinäkuun lopulla.

Elokuussa Biitti sai PK-hausta alokasluokan koulutustunnuksen.

Doylen kanssa käytiin myös parissa hakukokeessa, mutta tottis ei ollut vielä ihan kohdillaan. Ehkä ensi kaudella.

Elokuussa meille hankittiin Ranskasta narttupentu. Hit on ollut tähän asti varsinainen ilopilleri ja lupaava pentu; reipas ja rohkea.

Syksyllä Biitillä todettiin mystinen anturasairaus split pawpad. Sairaus on masentanut meitä kaikkia, mutta onneksi sen kanssa voi elää. Huolellisella hoidolla anturat kestänevät normaalia kulutusta. Muuten koirat ovat olleet suhteellisen terveitä.

Tulevan vuoden suunnitelmia

Tulevana vuotena tavoitteena olisi saada Flaksille ainakin BH suoritettua ja luonnetesti, Doylelle toimiva kilpailutottis ja sen myötä hakutulos ja Hitille näyttelytulos ja terveystarkastukset.

Biitin osalta harrastustoiminta on käytännössä ohi, mutta koska lääkitys on tällä hetkellä vain tassujen rasvailua sallituilla aineilla, ei lääkityksen puolesta ole esteitä osallistua. Harjoitellessa voi tietysti käyttää tossuja, mutta kilpailuissa ne eivät ole sallitut. Ihan hitusen on mielessä käynyt erikoisjälki, mutta katsotaan keväämmällä miten riittää intoa harjoitella.

Hitin kanssa käymme muutamassa näyttelyssä ja ehkä NE:ssä Ranskassa.

Tallinnan KV näyttelyyn huhtikuussa olemme tällä kerralla ilmoittaneet Doylen 🙂 Doyle on kiva koira ja senkin on välillä päästävä meidän kanssa jonnekin laatumatkalle 🙂

Hitin kanssa on aloitettu paimennus ja sitä jatketaan keväämmällä sairauslomani jälkeen. Ehkä pääsisimme kesällä jonnekin paimennustaippariin.

Hakuryhmämme toimi viime kesänä hyvin, kiitos vahvistusten ja jatkamme keväämmällä taas hakuilua. Toivottavasti ryhmä on yhtä aktiivinen kuin viime kesänä.

Tammikuussa minulta leikataan toinen jalka (viime talvena leikattiin toinen) ja hoitola on suljettu ainakin 3 kuukautta sairausloman vuoksi.

Kiitän kuluneesta vuodesta erityisesti kasvattien omistajia ja hakuryhmäläisiä, mutta myös kaikkia ystäviä ja yhteistyökumppaneita koti- ja ulkomailla.

Hyvää ja Menestyksellistä Uutta Vuotta 2013!

Be First to Comment

 1. Kiitos kommentista blogiini. Toivotan teille menestykästä uutta vuotta 2013 ja nähdään ensi vuonna monessa tilanteessa 😉
  Elämässä sattuu ja tapahtuu kaikenlaista ja porskutellaan eteäpäin 😉 T. Sucikanit

  • Marjo

   Hyvää Uutta Vuotta koko Pikkujalon poppoolle! Mukana ollaan hakuilemassa ensi vuonnakin, tosin voipi olla, että Ami hoitelee välissä pennelit, mutta onhan mulla toi saksalainen 😉

 2. jaanakin

  Oikein hyvää uutta vuotta 2013 Pikkujalon väelle ja koiruuksille!

 3. Hyvää Uutta Vuotta, Anne, Timo ja nelivedot! 🙂 Ennen kaikkea suurkiitos jälleen Kallen aina niin hyvästä hoidosta! Asiakastyytyväisyys huippulukemissa! 😉 Ja tsemppiä jalkaleikkaukseen! t. Caroline, Toni ja Kalle

 4. Sonja

  Hyvää Uutta Vuotta 2013!!

 5. Heidi ja Tomeran Duuri

  Raskas vuosi takana, mutta hyviä hetkiäkin on varmasti paljon!
  Velipoika toivottaa tsemppiä Doylelle tottikseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *