Press "Enter" to skip to content

Hit ensimmäisessä näyttelyssään

Hit täytti viikko sitten 7 kuukautta ja sen kunniaksi menimme Lahden ryhmänäyttelyyn hakemaan näyttelykokemusta.

Yhtään ei ole harjoiteltu seisomista sen enempää kuin taluttimessa juoksemista, joten etukäteen Hitin esiintyminen oli arvoitus. Hyvin kaikki meni joskin pientä peruutusta oli muutaman kerran tuomarin edessä. Sen sijaan itse näyttelypaikalla oleminen ei Hittiä hetkauttanut lainkaan. Seuraavan kerran esiinnytäänkin jo junnuissa.

Näyttelyyn oli ilmoitettu kaikkiaan 8 beussia, joista yksi oli pois. Oli kiva nähdä tuttuja ja erityisonnittelut näyttelyssä valioituneelle Nirolle ja onnelliselle omistajalle Johannalle 🙂

Hitin arvostelu:

Keskikokoa pienempi narttu, jolla hyvä raajaluusto. Hyvä sukupuolileima. Hyvä kaula. Erinomainen runko ikäisekseen. Hyvät takakulmaukset. Erinomaiset värimerkit. Hieman ujo, mutta niin utelias. Eloisat liikkeet.

KP ROP-pentu/Tuomari Johan Juslin

Hit otti näyttelytilanteen aika lunkisti. Kaverin kanssa olisi pitänyt saada leikkiä
Hit otti näyttelytilanteen aika lunkisti. Kaverin kanssa olisi pitänyt saada leikkiä

Hit lähes paikallaan tuomarin arvosteltavana
Hit lähes paikallaan tuomarin arvosteltavana
Ja sama edestä edelleen seisomassa :)
Ja sama edestä edelleen seisomassa 🙂

Be First to Comment

 1. Oi ihana Hit! Onnittelut menestyksestä! Minne kurvaatte näytille seuraavan kerran? Tahtoisin niin päästä näkemään Hitin pitkästä aikaa. 🙂

  • Ei nyt ole vielä suunniteltu erityisesti, mutta varmasti mennään päänäyttelyyn toukokuussa ja ehkä jossain pikkunäyttelyssä käydään sitä ennen (Hyvinkää rn huhtikuun loppupuolella?).

   • Loistavaa! 😀 Pakko tulla katsomaan, vaikka oon kyllä muutenkin joka tapauksessa tulossa – toukokuun päänäyttelyyn siis.

 2. jaanakin

  Onneva Onneva!
  Kerrassaan hienostihan Hitti esiintyi!

 3. Paljon onnea Hitille pentu-ROPista ja KP:stä sekä menestyksekkäästä näyttelyuran avaamisesta! 😉 Sehän on jo ihan aikuisen näköinen!

 4. Luulen, että olisimme saaneet paheksuvia katseita, jos nuo kaksi olisi enemmän painineet kuin nyt 😉 Kaikkea muuta kuin ujo Hit ainakin tuossa kehän laidalla oli. Ja kiitos neuvoista tälle onnettomalle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *