Press "Enter" to skip to content

Näyttelykimara Hollantiin osa 3 4.-6.9.11

Sunnuntaina oli vuorossa matkan kohokohta eli Eurogodshow 2011. Vastassa olivat suurinpiirtein samat koirat, jotka olivat olleet jo torstaina ja lauantaina. Tuomarina oli Suomessakin nähty Jan de Gids Hollannista.

Arvosteluja ei saatu nytkään, vaan tuomari ripeään tahtiin katsoi koirat läpi ja antoi suullisen laatumaininnan ja asetti koirat järjestykseen. Meidän koirien hännät olivat taas pontevasti pystyssä ja Flaksi sai junnuluokassa EH:n ja oli kolmas ja Fala ERIn ja oli myös luokkansa kolmas. Ajattelimme, että Falalle olisi pieni yllätys, jos sen esittäisi Jeroen ja jos vaikka häntäkin vähän laskisi. Jeroen suostui handleriksi, mutta se ei yhtään hämännyt Falaa. Jeroen sanoikin, että hänen mielestään Fala on todella itsevarma ja rohkea narttu :). Kiitos Jeroenille handlerinä toimimisesta.

Ei siis saatu näyttelymenestystä viimeisenäkään päivänä, mutta se ei meitä häirinnyt. Näyttelymatkasta jäi kuitenkin hyvä mieli kun olimme tavanneet hollantilaiset ystävämme Biancan ja Jeroen, tavanneet muitakin kasvattajia ja nähneet sikäläisiä beauceroneja. Kaikkein tärkeintä oli ehkä varsinkin Flaksille päästä vähän matkustelemaan, ettei se aivan metsity. Falahan nyt on suurkaupungin koira muutenkin. Molemmat koirat käyttäytyivät koko matkan aivan hurmaavasti ja vapautuneesti ja hotellissakin olivat kuin maailmanmatkaajia.

Pääsimme näyttelystä lähtemään hyvissä ajoin ja ehdimme illaksi Travemündeen, josta iltalautalla tulimme yöllä suoraan Malmöön. Emme ole ennen käyttäneet tätä vaihtoehtoa, mutta jatkossa tulemme sitä harkitsemaan. Säästimme nyt yhden yön hotellimaksun, siltamaksun ja Saksa-Tanska lauttamaksun, mutta toisaalta tämä vuoro maksoi 220 euroa. Saimme sillä kuitenkin todella tilavan hytin, eikä tarvinnut miettiä, mihin hotelliin kelpuuttavat koiria eikä tarvinnut ajaa tylsän Tanskan läpi.

Ruotsissa meillä oli hyvää aikaa ehtiä Turun iltalauttaan ja käytimme ajan mm. tutustumalla Drottningholmin puistoon. Siellä ei ole sallittua pitää koiria vapaana kuin parilla siihen tarkoitukseen varatulla saarella, mutta se oli Flaksille ja Falalle todella tervetullut ilo. Koirat telmivät sydämensä ilosta ja kävivät uimassa.

Aamulla olimme kotona matkasta väsyneinä. Päivi oli taas kerran hoitanut koiriammme ja kiitos siitä Päivi. Valitettavasti Fala ei nyt saanut lisää titteleitä, mutta monta kokemusta kyllä 🙂

Flaksi ja kilpakumppanit

Fala tuomarin tarkastelussa

Drottningholmin puistossa vastarannalla suuri määrä vesilintuja

Be First to Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *