Press "Enter" to skip to content

Näyttelymatka Tallinnaan

Lähdimme lauantaina iltapäivällä Tallinnan kansainväliseen voittajanäyttelyyn.

Heti ensimmäisenä, kun pääsimme perille, oli meidän käytävä paikallisella pieneläinklinikalla ottamassa koirille ekinokokkoosileimat passiin. Sääntöhän on nykyisin niin, että lääkitys on otettava lähtömaassa ja sen täytyy olla yli vuorokauden mutta alle 5 vuorokautta vanha. Emme siis olisi ehtineet saada hyväksyttävää leimaa enää sunnuntaina näyttelyssä. Ajoimme Mustamäelle Loomade Kiirabi Kliinikille ja saimme lääkityksen ja leimat lähes heti. Hintaa tuli omilla lääkkeillä 16 euroa ja palvelu oli todella hyvää. Voin suositella.

Sieltä meillä olikin kiire lähteä hakemaan uutta menopeliä (potkupyörä), jonka Tallinnasta saimme 150,- euroa halvemmalla kuin Suomesta. Nyt odotan innolla, että pääsen valjastamaan koirat vetohommiin.

Sunnuntaina oli matkan pääkohde, eli Tallinnan voittajanäyttely Saku-hallissa. Mukana meillä oli Biitti ja Flaksi. Biitille oli tavoitteena saada Cacib ja Flaksi oli vaan matkaseurana. Näyttelyyn oli ilmoitettu 3 beussia ja Flaksi oli ainoa uros. Kun näimme Biitin kilpakumppanin (typistetty harlekiini), niin ajattelimme, että nyt Biitti häviää, vaan toisin kävi. Flaksi oli tänään ROP ja Biitti VSP eli pojasta polvi paranee:)

Tuomarina oli tänään Ilona Onstenk-Schenk Hollannista.

Flaksin (Pikkujalon Flat Call) arvostelu:
Strong dog, nice masculine head, dark eyes, good muzzle, good ears & teeth, good ….(?) of feet, deep chest, good topline, medium angulated behind, dewclaws are present, good colour, moves with sufficient drive
NUO ERI1 PU1 ROP SERT CACIB TLNW-12

Biitin (Pikkujalon Bad Beat) arvostelu:
Feminine head, good proportions, good ears, dark eyes, good neck, topline & underline, dewclaws are present, movement behind ok, in front little loose
KÄY ERI1 PN1 VSP SERT CACIB TLNW-12

Viikonloppumme oli erittäin onnistunut ja menestyskin yli odotusten. Biitille tuli täyteen Kansainvälisen muotovalion arvoon (C.I.B) oikeuttavat tulokset. Ainoa harmitus oli koirahoitajamme Tiinan vastoinkäymiset Yodan kanssa. Kiitämme Tiinaa kärsivällisyydestä ja toivomme, että uskallat tulla hoitotädiksi vielä jatkossakin.

Flaksi ROP SERT CACIB TLNW-12
Päiväkävelyllä näyttelyn jälkeen lauttaa odotellessa
Potkupyörä maastoon

Be First to Comment

 1. Eeva

  Onnea SuperBiitille ja Superflaksille, nyt tärppäsi ja vielä KANSAINVÄLINEN VALIO, hienoa!

 2. Sonja

  Onnea hienosta menestyksestä!!
  Titteleitä ropisi molemmille ja extra-onnittelut Biitille, Kansainväliselle valiolle!!

 3. Tanja

  Onnea menestyksestä! Ja hankitte tuollaisen potkupyörän mitä olen himoinnut jo pidemmän aikaa 🙂

 4. Miia

  Paljon Onnea!! Loisto reissu!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *