Press "Enter" to skip to content

Pikkujalon B:t 7 v

Onnea tänään seitsemän vuotta täyttävälle Pikkujalon B-pentueelle. Tämä pentue on ollut ilo kasvattajan sydämessä. Hyväluonteisia, kauniita ja ihan mukavasti käyttöominaisuuksiakin omaavia koiria. Pentueessa on useita muotovalioita koti- ja ulkomailta sekä useammastakin lajista käyttötuloksia. Tämän pentueen koiria on useampiakin käytetty jalostukseen ja ne ovat olleet hyviä periyttäjiä. Osoituksena tästä vaikka Riemu, joka vuoden 2012 erikoisnäyttelyssä voitti jälkeläisluokan sekä samalla kokoonpanolla Black Carambas-kennel myös kasvattajaluokan.

Äiti Raï on vielä voimissaan ja jo reilusti yli 13-vuotias vanhus. Askel alkaa jo painaa, mutta mieli on vielä virkeä. Jos B:t äitiinsä tulevat, niin voidaan olettaa, että näillä koirilla on vielä odotettavissa monia aktiivisia vuosia.

Osan omistajista kanssa olen hyvinkin aktiivisesti yhteydessä, mutta osan kanssa minulla ei valitettavasti ole edes yhteystietoja. Laittaisitteko Kronoksen ja Pimun omistajat nykyiset sähköpostiosoitteenne ja joskus jotain uutisia.

Onnea vielä kerran ja toivotaan, että kaikilla on jäljellä useita terveitä ja virkeitä elinvuosia.

Biitti onnittelee 7-vuotiaita sisaruksiaan
Biitti onnittelee 7-vuotiaita sisaruksiaan

Be First to Comment

  1. jaanakin

    Onnea miljuunasti B:eet!
    Äiti-Raiputti köpöttelee vielä häntä kaarella ja korvat tötteröllä!

  2. mia

    onnea B:lle!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *