Press "Enter" to skip to content

Riihimäellä ryhmänäyttelyssä

Ihanan aurinkoisena ja lämpimänä kevätpäivänä oli kiva suunnistaa kohden Riihimäkeä mukana Flaksi ja Hit. Näyttely oli urheilupuiston kentällä ja ehkä ilma virkisti mielen, mutta näyttelypaikka tuntui todella onnistuneelta.

Beusseja oli kaikkiaan 4 eli meidän omien koirien lisäksi urosten vereraaniluokassa Sanna-Mari Baron kanssa ja narttujen käyttöluokassa Minna Jopon kanssa. Kaikki 4 olivat siis eri luokissa.

Ensimmäisenä kehään meni Flaksi ja sai hyvän arvostelun ja voitti urosten luokan. Näin Flaksille tuli Suomesta toinen SERT. Ainoa, jota tuomari hieman moitti, oli liikkeessä ylös nouseva häntä.

Hit oli nuorten luokassa ja sai luokkavoiton. Jopo oli narttujen paras, mutta Hit sai kuitenkin VARA SERtin. Hitin tuomari mittasi ja totesi juuri ja juuri tarpeeksi korkeaksi. Yleisenä omana huomiona Hitistä oli, että se oli ihan kuin toinen koira Roskilden näyttelyyn ja Ranskan matkaan verrattuna. Se meni itse ihmisten siliteltäväksi ja yritti jopa ihan vieraiden syliin eikä pakittanut tuomarin edessä vaikka oli mittausta ja kaikkea.

Jopo sai kolmannen SERTinsä ja näin ollen valioitui Suomen muotovalioksi. Onnea Minna ja Jopo. Barosta taas tuli veteraanivoittaja, joten jokaiselle tuli jotain. Onnea Sanna ja Baro. Tuomari oli maininnut että koirien taso oli hänen mielestään aivan erityisen korkea 🙂 Tuomari Roger Vanhoenacker Belgia.

Pikkujalon Flat Call AVO ERI 1 SA PU1 VSP, SERT

”Strong male of excellent type. Nice expresion & head. Nice expressive eye and ear. Nice straight & strong topline with strong croup. Good tail. He has good lay back of shoulder and upper arm. Sufficient angulations. Wanted dewclaws at the back legs. Good tan markings. Shows a good movement but slightly gay tail.”

Hit du Jardin d’Elisee NUO ERI1 SA PN2 VARA SERT

”At the lower limit of standard. Good type. Very elegant. Excellent tan markings. Total construction in harmony with the size. Good anglulations in front. Sufficient knee. She has the wanted dewclaws. She has a very straight strong topline. Moves very fluently with excellent gait.”

Pikkujalon Flat Call "Flaksi"
Pikkujalon Flat Call ”Flaksi”
Hit du Jardin d'Elisee "Hit"
Hit du Jardin d’Elisee ”Hit”
Flaksin poseeraus kotona pystien kanssa
Flaksin poseeraus kotona pystien kanssa

Be First to Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *