Press "Enter" to skip to content

Tallinna KV 2

Tänään jatkui Tallinnan matka toisella KV näyttelyllä. Paikalla olivat täsmälleen samat koirat kuin eilen. Vain tuomari oli vaihtunut Kroatialaiseen .

Tuomari antoi koirille täsmälleen samat laatuarvostelunauhat kuin eilinen tuomari, mutta hieman koirien väliset sijat vaihtuivat. Retu oli KÄY ERI1 PU4, kuten eilenkin, mutta Biitti paransi sijoitustaan yhdellä eli sai AVO EH2 PN2.  Raisan koirat olivat samoilla sijoilla kuin eilenkin eli Poju AVO ERI1 PU2 ja Korppi AVO ERI 1, PN1, VSP. Onnea Raisalle huimasta kahden päivän menestyksestä.

Biitin arvostelu vapaasti suomennettuna:

4 vuotias, hyvä feminiininen pää, erittäin hyvä kaula ja ylälinja, luusto OK, kevyt vartalo, hyvät kulmaukset ja liike, korrekti purenta.

Tuomari Dubravka Reicher Kroatia

Näyttelyn jälkeen kävimme hieman ostoksilla, ja ajelimme  rannikolla ennen laivan lähtöä. Kotona oli kaikki mallillaan;  kiitos Jaanan  pätevän  koirien hoidon.

Pikkujalon Bad Beat "Biitti"
Pikkujalon Bottom Pair "Retu"

Be First to Comment

  1. jaanakin

    Biitistä ei kyllä voi päätellä, että olisi saanut pennut 4 kk sitten! 😉
    Ihan on mallin vyötärö, olispa mullakin 😀

  2. Juu toiveissa oli, että vatsalinja vähän laskisi pennutuksen jälkeen, mutta ei. Täytyisi ehkä lihottaa pari kiloa, mutta tuskin ne lisäkilot tuonne vatsaan tulisivat Biitin tapauksessa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *