Press "Enter" to skip to content

Tallinna KV

Tulimme eilen Tallinnaan Biitin kanssa osallistuaksemme kansainväliseen näyttelyyn. Pikkujaloista mukana näyttelyssä oli myös Retu.

Tänään menestys ei Pikkujaloille osunut. Retu sai ERIn, muttei sijoittunut enää pidemmälle. Biitti tänään EH:n arvoinen ja tuomari moitti erityisesti takakulmauksia.

Onneksi suomalaisille tuli myös menestystä, kun Raisa oli mukana Pojun kanssa ja Poju oli PU 2 ja sai SERTIn ja vara CACIBin ja Korpin, joka oli PU1, VSP ja sai SERTin ja CACIBin. Onnea Raisalle 🙂

Näyttelyn jälkeen ajelimme Haapsaluun ja kävimme siellä lounaalla. Vanhassa kaupungissa oli markkinat ja tosi paljon porukkaa liikkellä. Ruoka oli hyvää ja naurettavan halpaa.

Biitti  on tällä reissulla nauttinut olostaan. Se on ollut todella rento ja rauhallinen ja tuntuu arvostavan sitä, että saa olla yksin meidän kanssa ja onhan paikka ja hotelli (Reval Park) sille ennestään tuttu monista matkoista.

Biitin arvostelu (vapaasti suomennettu):

Narttumainen, voisi olla vahvempi, narttumainen pää, mukavat silmät, hyvä kaula, hieman korkea takaa, hyvä rinta ja runko, edessä hyvät kulmaukset mutta takana voisi olla paljon paremmat, hyvä luusto, hyvä turkki, voisi liikkua paremmin.

Tuomari Per Svarstad Ruotsi

Biitilläkö muka kevyt vartalo 🙂
ROP ja VSP
ROP Urgen des Assiers

Be First to Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *