Press "Enter" to skip to content

”Baltic Winner 2009” Tallinnassa

Alunperin oli tarkoitus lähteä Biitin ja Doylen kanssa Tallinnan Baltic-Winner -näyttelyyn, mutta Biitti pudotti karvat juuri ennen näyttelyä, joten ainoastaan Doyle-poika lähti valloittamaan maailmaa.

Doyle ei ole ennen ollut yksin kanssamme juuri missään ja tämä matka teki herralle oikein hyvää. Menomatka lautalla sujui hyvin ja hotelliinkin totuttiin nopsaan. Sen sijaan kaupungin vilinä oli maalaiskoiralle ensialkuun ihmettelyn paikka (varsinkin rullalautailijat ja pulut), vaan siihenkin Doyle tottui jo ekan illan hämmästelyn jälkeen. Huoneessa Doyle oli hipihiljaa ja makoili tyynen rauhallisesti ikäänkuin hotellihuone olisi aina ollut sen koti.

Lauantaina kävimme autoilemassa tällä kerralla Viron länsirannikolla ja sää oli oikein suosiollinen. Muuten päivä kului lähinnä löhöilyn merkeissä.

Sunnuntaina oli sitten suuri näyttelypäivä. Ilmoitettuja beusseja oli kaikkiaan kahdeksan – kaikki Suomesta. Biitti tosiaan oli siis poissa huonon karvan takia, mutta muut seitsemän olivat paikalla. Doylen olin ilmoittanut nuorten luokkaan ja tuomari antoi Doylelle punaisen nauhan. Vikoja olivat hieman lyhyt runko, vajaat takakulmaukset ja lyhyet askeleet. Askeleita ovat nyt moittineet kaikki kolmi tuomaria, joiden näytillä Doyle on ollut, joten täytynee kohta uskoa, että esitykseen olisi saatava lisää vauhtia askelen pidentämiseksi. Doyle vielä muutenkin juoksi huonosti ja haisteli maata mennessään. Lausunto löytyy uutisista.

Näyttelyn jälkeen kävimme Sonjan ja Sannan kanssa lounaalla ennen kotimatkaa. Kiitos heille kivasta matkaseurasta.

Kotona oli taas kaikki mallillaan ja suuret kiitokset Jaanalle kotiin jääneiden Biitin, Lauruksen ja Joycen hyvästä hoidosta. Onneksi viikonloppu oli kesäinen, niin pääsivät Jaanankin koirat nauttimaan ulkona leikkimisestä, loikoilemisesta ja peltojäljestä.

Doyle

Be First to Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *