Press "Enter" to skip to content

Doyle hakukokeessa

Doyle osallistui tämän kauden toiseen hakukokeeseensa.

Koe alkoi henkilöetsinnällä. Ensinmäiseen pistoon oikealle etukulmaan Doyle ei irronnut millään, teki vain yhden viiden metrin pyörähdyksen. Vastakkaiselle puolelle tuli hyvä pisto ja vasemmasta etukulmasta löytyi maalimies. Tämän jälkeenkään oikea etukulma ei kiinnostanut, mutta kymmenen-viisitoista metriä edempää lähetettynä Doyle irtosi oikeallekin. Sen jälkeen pari hyvää tyhjää ja sitten toinenkin maalimies löytyi vasemmalta, melko läheltä keskilinjaa. Tuomari rokotti pisteen kummastakin ilmaisusta, koska Doyle tuli pari metriä ohjaajaa vastaan ja kahdeksan pistettä työskentelystä, suurelta osin koska ohjaaja koski useaan otteeseen koiraan (koeohjeen mukaan koirasta saa pitää kiinni lähetettäessä, tuomarin mukaan ei). Kaikkiaan henkilöistä 160 pistettä.

Seuraavaksi oli esineruutu, jonka Doyle teki omalla tyylillään. Tuomarin mukaan Doyle kävi ainakin yhdellä, luultavasti kahdella esineellä, muttei ottanut niitä. Sen lisäksi varsinkin alussa Doyle irtosi vasta toisella tai kolmannella käskyllä, lähti kerran alueelta kohti hakurataa ja palasi vasta useamman kymmenen metrin päästä monen kutsun jälkeen ja merkkasi ainakin pari kertaa ruutuun. Kolmas esine onneksi kelpasi ja sen Doyle toi ohjaajalle kun enää 5 sekuntia oli aikaa jäljellä. Pisteitä 27. Yhteensä siis maastosta 187 ja tässä vaiheessa oltiin tukevasti kiinni tuloksessa.

Kun maasto oli Siikajärvellä, niin tottelevaisuus oli Talissa ja jouduimme siis ajamaan sinne. Kenttä oli tosi märkä niinkuin nyt joka puolella on syksyn sateiden jälkeen. Tottis meni kohtalaisesti kunnes tultiin hyppynoutoihin. Molemmilla esteillä kumpikin hyppy jäi suorittamatta ja kaksi arvokasta liikettä meni nollille. Kun muutakin haparointia vielä oli, niin pisteitä kertyi yhteensä vain 57. Yhteistulos siis 244, joka ei valitettavasti riittänyt koulutustunnukseen huonon tottiksen takia. Doyle jää nyt talvitauolle hiomaan tottelevaisuutta.

Tuomarina toimi Heidi Helin. Kepo ohjasi maaston.

Be First to Comment

  1. jaanakin

    Kyllä se tottiskin sieltä aukenee!!! Tsemppiä!

  2. Doylen tapauksessa ei voi olla varma 🙂

  3. Petti

    Onnea yrityksestä ja tsemppiä treeniin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *