Press "Enter" to skip to content

Hit paimenessa

Hit täytti 5 kuukautta pari päivää sitten ja sen kunniaksi päästiin tänään ensimmäistä kertaa lampaille.

Alussa mentiin liinassa hieman tutustumaan lampaisiin ja Hit katseli, että mitäs pönöttäjiä nämä ovat. Lampaat nimittäin vain seisoivat kasassa. Marika haki muutaman lampaan lisää ja niin saatiin lampaat liikkeelle ja saman tien voitiin heittää liina pois. Hit nimittäin innostui heti ja ensikertalaiseksi ja noin nuoreksi koiraksi toimi oikein hyvin. Lampaat eivät sitä vielä oikein kunnioittaneet, mutta yritystä Hitillä oli paimentaa niitä ja muutaman kerran se poimi oikein hienosti laumasta eksyneet karkulaisenkin.

Ensimmäisestä paimennuskerrasta jäi oikein hyvä fiilis ja nyt minulla on tarkoituksena käydä vielä ennen joulua muutaman kerran sytyttelemässä koiraa lisää. Tämä on sopiva ikä sytytellä, kun ei sille vielä ole liiemmin opetettu mitään varsinaisia tottisliikkeitä.

Jaana tuli Hurun kanssa kuvaamaan Hitin edesottamuksia. Kiitos kuvista. Oli kiva nähdä Hurua ja samalla pennut saivat myös leikkiä.

Ennen areenalle menoa Hit seurasi tiiviisti tapahtumia maneesilla vierellään jo kokenut paimen

Ensin otettiin lampaista tuntumaa liinassa

Sitten siirryttiinkin itse hommiin ja hyvinhän se sujui

Lisää liikettä karvakeriin

Hit

Be First to Comment

  1. jaanakin

    Hit oli oikein pätevä ja varsin ihana ja sosiaalinen koiran alku. Huru katseli Hitin menoa välillä kuvainnollisesti suu auki ;-). Oli kiva tavata!

  2. Anna M.

    Hit se vaan kaunistuu päivä päivältä! Ihana! Ja niin iso lapsi jo!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *