Press "Enter" to skip to content

Flaksin kanssa Riiassa

Tuli viikonloppuna tehtyä Flaksin kanssa ”turha” näyttelyreissu Riikaan. Muuten pieni loma oli paikallaan keskellä synkintä syksyä:)

Lähdimme jo perjantai-iltana lautalla Tallinnaan ja olimme siellä yön. Aamulla kävimme paikallisella eläinlääkäriasemalla hoitomassa ekinokokkoosi-madotuksen kuntoon ja jatkoimme Riikaan.

Riiassa olimme ensimmäistä kertaa hotellissa nimeltä Maritim Park Hotel, joka on sopivasti ison puiston vierellä. Hotelli oli hyvää keskitasoa, ilmainen parkkeeraus ja melko hyvä aamiainen sisältyivät hintaan, mutta koirasta meni 20,- euron lisämaksu. Huikan nuhjuinen hotelli oli verrattuna tavallisesti käyttämäämme keskustan hotelliin, mutta olimme silti tyytyväisiä.

Sunnuntaina suuntasimme ajoissa näyttelypaikalle, joka oli Olimpiskaja hallessa. Hallissa oli erityisen mukavaa keinonurmikko, joka on pehmeä, mutta pitävä jalkojen alla.

Beauceroneja oli ilmoitettu vain kaksi, eli Flaksi ja toinen uros valioluokassa. Toinen uros oli pois, joten Flaksilla oli periaatteessa hyvät mahdollisuudet pärjätä, vaan tuomari päätti toisin. Flaksi sain vain EH:n ja se siitä näyttelystä. Arvostelu oli valitettavasti kyrillisillä aakkosilla ja tunnistamattomalla kielellä, joten epäselväksi jäi, mistä tuomari ei Flaksissa pitänyt. Tuomarina oli Jaroslav Matyas Slovakiasta.

Kiitokset kotona koiria hoitaneelle Terolle 🙂

Maritim-hotellin edessä on hulppea puisto ulkoiluttaa koiria

Skonto-hallissa on keinonurmi, jolla koiraa on mukava esittää

Be First to Comment

  1. jaanakin

    Oliko paikalla käännöspalvelua… tokkopa. Harmi ja tosi tyhmää, ettei arvostelusta jää itselle muuta kuin kauniita kirjaimia 😉

    • Varmaan käännöspalvelukin olisi jostain löytynyt, vaan siinä vaiheessa ei oikein enää jaksanut kiinnostaa. Nyt jälkeenpäin kyllä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *