Press "Enter" to skip to content

Doylen Ranskan matka osa 2 (6.6.-7.6.2011)

Olemme pari päivää viettäneet hotellissamme Alpin Royalissa Pohjois-Italiassa ja tehneet tästä pieniä matkoja ympäristöön.
Maanantaina aamupäivällä kävimme tutustumassa lähellä olevaan Taufersin linnaan, joka on hyvin säilynyt ja entisöity. Linnan nähtyämme ajelimme Cortinan talvikisakaupunkiin ja sieltä edelleen pieniä solateitä takaisin hotellille. Tuli siis istuttua lähinnä autossa jo siitäkin syystä että oli varsin sateinen päivä.

Tänään olimme pontevia ja lähdimme heti aamupalalta kohden Kasernin kylää, johon tie päättyy. Kylä on aivan Itävallan rajan tuntumassa. Siitä lähtevät hyvät kävelypolut vuorille ja teimme reilun parin tunnin kävelyn Doylen kanssa. Ilma oli kaunis ja luonto todella upea alppiniittyineen. Toisella puolella kävelypolkua solisi varsin vuolas joki ja kilkattivat lehmänkellot ja edessä siinsivät lumihuippuiset vuoret. Liikunta teki hyvää meille kaikille, mutta varmasti eniten innoissaan kaikesta näkemästään (ja haistamastaan) oli Doyle, jota tosin lehmät paitsi kiinnostivat niin hieman huolestuttivat.

Illansuussa ajelimme vielä Lago di Nevesin patojärvelle, mutta kun pääsimme perille varsin mielenkiintoista tietä, niin alkoi sataa lähes kaatamalla. Vierailu järvellä jäi valitettavan lyhyeksi.

Doyle on osoittautunut todella vaivattomaksi matkaseuraksi. Se ei hätkähdä mitään näkemäänsä ja on kuin kotonaan ihmisvilinässä, uusissa tilanteissa ja paikoissa. Taitaa olla aika hyvähermoinen koira. Lisäksi Doyle aivan silminnähden nauttii, kun se saa olla yksin meidän kanssamme ja erossa laumasta. Siitä on paljastanut aivan uusia luonteenpiirteitä.

Taustalla Italian ja Itävällan rajavuoret
Tytöt ihmettelevät Doylea
Alppiniitty
Näitähän voisi katsella lähempää

Be First to Comment

  1. jaanakin

    Noissa maisemissa silmä ja mieli lepää! Pitäisi taas itsekin päästä taas vuorille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *