Press "Enter" to skip to content

Näyttelykimara Hollantiin osa 1 30.8.-2.9.11

Päätettiin keväällä, että lähdemme Euroopanvoittajanäyttelyyn Hollantiin Flaksin ja Falan kanssa. Samana viikonloppuna on myös kansallinen SERT-näyttely ja Hollannnin beauceronklubin erikoisnäyttely.

Lähdimme matkaan 30.8. iltalaivalla Turusta ja ajelimme seuraavana päivänä suoraan Hollantiin 1300 km. Majoituimme hotelliin nimelta Landgoed Lauswolt, joka on noin 40 kilometrin päästä näyttelypaikalta Leeuwardenista. Hotelli on koiraystävällinen ja mukavien ulkoilutusmaastojen keskellä. Olimme illalla hotelliin päästyämme lopen uupuneita, mutta koirat taas koko päivän nukkuneina täynnä energiaa. Painista ei tahtonut tulla loppua ollenkaan.

Torstaina 1.9. meillä oli ensimmäinen näyttely eli CAC-näyttely. Ensimmäistä kertaa elämässäni olin näyttelyssä, jossa koirille ei annettu lainkaan arvosteluja. Tuomari katsoi koirat ja antoi arvosanan ja pani järjestykseen. Homma eteni varsin ripeää tahtia. Flaksi sai EH:n. Fala sai ERIn, mutta ikävä kyllä Falan luokassa oli myös näyttelyn paras narttu, jolle Fala sitten hävisi. Lopputuos Falalle siis JUN ERI2 PN3. Tuomarina oli Barbara Müller Sveitsistä.

Näyttelyn jälkeen kävimme tutustumassa viehättävään Leeuwardenin kaupunkiin. Erityisesti kaupungissa (kuten koko Hollannissa) pisti silmään polkupyöräilyn suosio. Kaupungilla kävellessä se oli jopa hieman pelottavaa, kun kaikilta suunnilta pyyhki pyöräilijöitä.

Perjantaina meillä oli ainoa vapaapäivä, ja käytimme sen ajellen Hollannin maaseudulla ja katsellen viehättävää maata.

Leeuwardenin vallanneet polkupyörät
Koirien ulkoilutusta Pohjanmeren rannalla

Be First to Comment

  1. jaanakin

    UUtisia onkin ooteltu ;-).

    Mahtavaa, että jaksatte reissata vieen näytille suomipoikia ja -tyttöjä!

    Hienosti Junnut ovatkin näyteleet!

  2. Meillä ei ole koskaan ulkomailta ollut näin surkeaa yhteyttä. Juuri ja juuri sain päivitettyä blogia kerran.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *