Press "Enter" to skip to content

Salon ryhmänäyttely

Biitti ja Doyle osallistuivat Salon ryhmänäyttelyyn. Aamulla heti tuli pieni ongelma, kun leikkasin kiireessä kannuskynsiä ja vahingossa Biitin kynnen vähän liian lyhyeksi. Vertahan siitä alkoi vuotaa, mutta onneksi oli lääkekaapissa kaliumpermanganaattia, jolla vuoto tyrehtyi heti. Molemmilla koirilla on karva heikossa kunnossa eli Biitin juuri vaihtunut, vaan ei vielä kunnolla kasvanut ja Doylelta karvaa lähtee tupoissa. Ajattelin, ettei näistä kahdesta oikein ole näyttelytähdiksi.

Salon näyttely oli hiekkakentällä ja auton sai parkkiin melkein viereen. Kehäkin oli aikataulussa, joten vain hetken odottelun jälkeen Doyle pääsi kehään. Doyle oli taas tuomarista innoissaan. Minä sain tuomarilta vähän moitteita liian hitaasta juoksusta, jossa koiran liike ei pääse oikeuksiinsa. Kaikki tyynni Doylella meni ensi esiintyminen oikeassa näyttelyssä ihan hyvin ja tuloksena JUN ERI2 PU3. Doylen veli Duudson oli myös näyttelyssä ja voitti Doylen saaden JUN ERI1 PU2 VARASERT. Olin oikein tyytyväinen Doylen saamaan arvosteluun. Arvostelu löytyy uutisista.

Biitillä ei mennyt ihan yhtä hyvin eli tuloksena AVO EH. Tuomari moitti hieman Biitin värimerkkejä, otsapengertä, kapeaa rintaa ja yleisesti vaisua olemusta. Omasta mielestäni Biitti esiintyi hienosti ja myös Biitin arvostelu on uutisissa.

Rotunsa parhaaksi beussiksi tuli Ylhäis Clovis ja vastakkaisen sukupuolen parhaaksi Cayenne de la Cite des Grands Feux. Onnea voittajille. Kaikkiaan näyttelyssä oli 7 beussia, joka on aika saavutus ryhmänäyttelyssä. Ilma oli kaunis, muttei liian kuuma ja tuttujakin oli paikalla Tanja Jeffin kanssa ja myös Doylen veli omistajineen oli mukava tavata. Tuntui Duudsonilla olevan osin samanlaiset tavat kuin Doylella.

Biitti Doyle

Be First to Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *